Duo Jag - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Duo Jag

Hör du till dem som följer Idol på TV. Ja då har du också sett dem. Duo Jag var nämligen husband i Idol under hösten 2006. När man för första gången i svensk Idolhistoria sökte efter ett liveband valde man Duo Jag med motiveringen. "- Ni låter som originalet." Och Idol är ju faktiskt i mångt och mycket fram till finalen en covertävling.

Om ni nu tillhör dem som inte följde Idol så kanske ni såg Stadskampen på TV4 under åren 1997-2001. I så fall är säkert Duo Jag ett välbekant namn. Som husband för denna kringresande TV-cirkus gjorde bandet 38 program innan detta lades på hyllan.

För alla andra kan berättas att Duo Jag med sin blandning av musikalitet och charm tagit sig till den absoluta eliten inom sin genre. Det som 1990 startade med två långhåriga killar samt två akustiska gitarrer har idag förvandlats till ett 4-mannaband med ett starkt gemensamt mål: att underhålla.

"-Man får aldrig glömma att det är underhållning vi håller på med och att publiken därmed bestämmer vad som är bra." Repertoaren varierar med tyngdpunkt på nyare musik. R'n'B, Hip Hop och House finns med på repertoaren blandat med andra nyare hits så klart. De turnerar idag ca 150 dagar per år och säger sig ha världens bästa jobb. Duo Jag har även uppträtt med gäster som t ex Carola, Måns Zelmerlöw, Agnes, Patrik Isaksson, Linda Bengtzing, Darin, Nordman, Daniel Lindström, Mikael Rickfors, Orup, Martin Stenmarck, Tommy Nilsson, Amanda Jenssen, LaGaylia Frazier, Gladys del Pilar m m.Uppdrag

Artist/Coverband

Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta