Rönneberga - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Rönneberga

Vi på Rönneberga har många års erfarenhet av lyckade fester! Närheten till staden och våra vackra omgivningar i kombination med de många olika lokalerna gör Rönneberga till en perfekt plats att fira livets stora händelser på.

Från köket bjuds ni på kärleksfullt lagad mat med fokus på svenska råvaror och smaker. Vi kan hjälpa till med planering inför firandet såsom transport, underhållning, festmeny och vinpaket. Vill ni övernatta finns 48 enkelrum, 46 dubbelrum och 4 minisviter till ert förfogande.

2-220 personer

Kickoff, event och företagsfest på Rönneberga
Här på Rönneberga kan du anordna alla typer av event och företagsfester. Under åren har vi anordnat allt från grillkvällar med trubadur på Segelterassen, skaldjursplatåer och sjurättersmiddagar i Matsalen till DJ och klackarna i taket-fest inne i puben. Vår kökschef Mathias A Groth och hans team hjälper gärna till att sätta ihop er kväll efter önskemål. Vill ni toppa festen med underhållning tar vi hjälp av våra samarbetspartner. Och självklart kan alla sova kvar på Rönneberga, varför åka hem när det är som roligast?

Kapacitet

Nu har vi gjort ännu mera plats för våra gäster på Rönneberga! Hela restaurangen har fått en ansiktslyftning från fönster och golv till tak ut mot havet. Vår inglasade veranda har isolerats, byggts ut och ihop med restaurangen för att rymma fler hungriga gäster. Terrassen som tidigare nästan hade glömts bort, är nu upprustad och en ljuvlig plats för mingel sommar som vinter. Varmt välkommen till Restaurang Verandan för er nästa fest.

Öppettider

Rönnebergas restaurang Verandan och festvåning är öppen måndag-fredag och helger på förfrågan vid festarrangemang.

Dryck

Ett gott vin till maten eller en svalkande öl. Livets små njutningar kan vara många. På Rönneberga har vi noga utvalda viner och vinpaket från vår sommelier samt en välfylld bar till kvällen. Beställ en god avec, slå er ner i baren eller i Skärgårdstorget med kaffe efter maten eller be vår bartender blanda en klassisk drink eller ett alkoholfritt alternativ. Vi har en utmärkt vinkällare där du kan hitta spännande smaker i alla prisklasser.

Som en vis man en gång sa:
”Jag tror man finner mycken lycka hos de människor som är födda i närheten av goda viner”– Leonardo da Vinci (1452-1519)

Underhållning

Välj mellan trubadurer, liveband, karaoke, magi eller stand-up. Vi samarbetar bland annat med Artisttorget som kan erbjuda en mängd olika artister, både nya stjärnor och redan lysande.

Adress

Elfvik
181 90  LIDINGÖ

Passar för

Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang, Skärgårdsmiljö

Vad ingår?
Pris för festpaket

från 850 kr

Priset gäller per person och inkluderar moms
  • Välkomstdrink
  • 3-rättersmiddag
  • 2 glas med ombjud
  • Kaffe/te
  • Lokal
Festpaket de lux
Välkomstdrink
3-rättersmiddag
Vinpaket
Kaffe/te
Lokal
Pris: 1020:-

Antal personer 2 - 220

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta