Skogshem & Wijk - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Skogshem & Wijk

Skogshem & Wijk är en inspirerande fullsortimentsanläggning för en riktigt bra fest, rolig kick off eller färgsprakande event! Vi ligger väldigt vackert på Elfvikslandet på Lidingö, med egna bryggor, en liten sandstrand, en fantastisk sjötomt med loungeplatser och uppvärmd utepool och ändå bara 17 minuter från City. Hos oss finns flera restauranger, ett festtält och en EventArena. Vi har dessutom många roliga mervärden som biljard, flipper, pingis, minigolf som ingår när du är gäst hos oss. Vi har fått riktigt fin feedback att vi har supergod mat, sköna sängar och ett fantastiskt bemötande av vår personal. Vår hashtag #vitarhandomdig säger egentligen allt.

2-550 personer

Skogshem & Wijk är en fullsortimentsanläggning där du kan anordna såväl en rolig kickoff som ett färgsprakande event! Du har alltid tillgång till vår varma utomhuskälla/pool som håller ca 35 grader året om. Bastu & relax finns öppen för dig liksom våra 2 fullt utrustade gym med maskiner och fria vikter. Här finns massvis satt hitta på!

Kapacitet

Hur stort eller litet får det vara? Ska det vara mysigt, så kan vår underbara restaurang Tengbom vara din chambre séparée. Längtar du efter en grillmiddag, så dukar vi upp i vårt festtält på gården eller ordnar vi det direkt vid bryggan. Ska det vara riktigt stort, så har vi vår EventArena på 400 kvm där ingenting är omöjligt. Allt från stora scener till catwalks, galamiddagar och produktlanseringar. I EventArenan har vi ordnat det mesta. Och vill du sova över, så har vi 222 rum med sköna sängar.

Öppettider

Efter önskemål.

Mat

Mat och dryck hör ihop. Vi ger er gärna passande dryckesförslag med vin, öl eller alkoholfria alternativ till festmåltiden. Fråga även efter vår uppskattade aktivitet ”smakutmaning” där man får prova både mat och dryck på ett roligt sätt.

Dryck

Vi ger er gärna passande dryckesförslag med vin, öl eller alkoholfria alternativ till festmåltiden.

Underhållning

Det är din fest eller event, så du väljer vilken underhållning du vill ha. Vi kan ordna allt från DJs till trubadurer, magiker, cover bands och kända artister. Vi samarbetar direkt med många artister men även med artistförmedlingar. Vill du att ditt gäng gör något kul tillsammans, så kan vi även ge bra förslag på aktiviteter.

Adress

Hustegavägen 1
181 24  LIDINGÖ

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Studentfest, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang, Skärgårdsmiljö

Antal personer 2 - 550

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta