Högbo brukshotell - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Högbo brukshotell

Norr om Sandviken mellan djupgröna skogar, sjö och frodig åkermark hittar du Högbo Brukshotell – Gästriklands friluftsparadis. Här återfinns många järn i den gamla brukselden som tillfredsställer både outdoorälskare och livsnjutare.

20-200 personer

Hotellet erbjuder mysiga, lyxiga och spännande upplevelser med särskild omtanke om både dig och omvärlden. Deras välrenommerade kök har erhållit flera utmärkelser bland annat av prestigefyllda White Guide och har utsetts till Nordens mest hållbara hotellrestaurang av 360 Eat Guide.

På Högbo Brukshotell finns boende för alla smaker – moderna rum i huvudbyggnaden, lyxiga sviter i pittoreska Smedbacken och familjerum i charmiga stugbyar. Här bor du alltid nära friluftsparadisets hjärta med pulshöjande aktiviteter för både nybörjare och elit: mountainbike, skidåkning, paddling, padling, vandring och en höghöjdsbana bland trädtopparna.

Missa inte heller att strosa runt i den brusande bruksmiljön som fylls av konsthantverkare, parker, butiker och djur, ja och alla aktiva livsnjutare såklart.

Kapacitet

Hos oss kan du kan välja mellan två herrgårdar, en festvåning eller ett hotell.

Nya Herrgården från 1920 är vår mest bokade bröllopslokal med ett magiskt ljusinsläpp. Matsalar finns i olika storlekar så lokalerna passar för både till mindre fester och större kalas med upp till 100 gäster. På baksidan finns dessutom en vacker trädgård perfekt för mingel och fördrink.

Gamla Herrgården är från 1730-talet. Här kan du verkligen uppleva brukets historia. Kristallkronor, takmålningar och knarrande golvtiljor bidrar till känslan. Matsalarna passar för lite mindre sällskap, upp till 50 personer.

Festvåningen vår mest flexibla lokal, här kan du utforma i stort sett hur du vill. Modernt och avskalat eller glittrande romantiskt? Kanske ska festen ha ett tema? Det är ni och fantasin som bestämmer. Här ryms upp till 120 gäster.

Högbo Brukshotell är för den riktigt stora festen! Här finns möjligheten att abonnera hela hotellet, där minsta antal är 165 personer.

Öppettider

Öppet året runt.

Mat

Smaker med passion och närhet
Här kan du njuta av mat som odlas med kärlek. Härodlat och ekologiskt så långt vi förmår med grönsaker från egna odlingar, djur från egna hagar och ostar från eget ysteri med mera. Vi skräddarsyr lösningar som passar för respektive tillfälle helt enkelt.

Dryck

Vi har ett brett utbud av drycker, där vår sommelier gärna rekommenderar något som passar er meny.

Underhållning

Vi har möjligheten att vara väldigt flexibla så låt din fantasi flöda. Här finns plats för musik, föredrag, uppträdanden och andra aktiviteter. Vi föreslår gärna utifrån gruppens storlek och tillsammans hittar vi ett upplägg som passar just er. Vi erbjuder flera varianter på middagslokaler med olika utrustning och möblering, allt flexibelt och anpassningsbart.

Utrustning

Våra middagslokaler har lite olika utrustning och möblering, men det mesta är flexibelt och anpassningsbart.

Adress

Hans Hiertas väg 20
811 22  SANDVIKEN

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Studentfest, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Herrgård / Slott, Festvåning, Nattklubb, Annorlunda plats

Antal personer 20 - 200

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta