Högbo brukshotell - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Högbo brukshotell

En fest för livet! Det finns så mycket i livet som är värt att fira. Oavsett om det handlar om ett jubileum, en födelsedag eller ett bröllop så är Högbo Brukshotell den perfekta platsen. Känner ni för en annorlunda lunch eller middag kan ni t.ex. välja att duka upp till bords i vårt nya växthus som står klart våren 2020 för upp till 200 personer. Vi skräddarsyr efter era önskemål för sällskap i alla storlekar.

20-200 personer

Vad är väl en fest på Högbo Bruk?
Kanske att dansa i vackra salar, där ljuset bryts i vågiga fönsterglas. Omgiven av en romantisk bruksmiljö, med blommor, grönska och flödande vatten. En fest kan också vara lerig och svettig (och alldeles, alldeles underbar). Kanske vill du ta dina gäster på en cykeltur på vår MTB-bana eller paddla kanot över den spegelblanka sjön för att sedan sjunka ner under stjärnorna i en vedeldad badtunna? Oavsett vem du är, om du drömmer om den där valsen på hundraåriga trägolv eller vill tassa barfota över ängen till ditt sagobröllop – så finns här den rätta stämningen. Här finns smak och njutning för alla sinnen. Det är nog därför Högbo alltid varit en plats för firande.

Viktigt att erinra sig är dock att det är människorna som gör festen. Och platsen som skapar guldkanten. Hos oss finns den – guldkanten som gör din stund till ett minne du bär med dig resten av livet.

Kapacitet

Hos oss kan du kan välja mellan två herrgårdar, en festvåning eller ett hotell.

Nya Herrgården från 1920 är vår mest bokade bröllopslokal med ett magiskt ljusinsläpp. Matsalar finns i olika storlekar så lokalerna passar för både till mindre fester och större kalas med upp till 100 gäster. På baksidan finns dessutom en vacker trädgård perfekt för mingel och fördrink.

Gamla Herrgården är från 1730-talet. Här kan du verkligen uppleva brukets historia. Kristallkronor, takmålningar och knarrande golvtiljor bidrar till känslan. Matsalarna passar för lite mindre sällskap, upp till 50 personer.

Festvåningen vår mest flexibla lokal, här kan du utforma i stort sett hur du vill. Modernt och avskalat eller glittrande romantiskt? Kanske ska festen ha ett tema? Det är ni och fantasin som bestämmer. Här ryms upp till 120 gäster.

Högbo Brukshotell är för den riktigt stora festen! Här finns möjligheten att abonnera hela hotellet, där minsta antal är 165 personer.

Öppettider

Öppet året runt.

Mat

Smaker med passion och närhet
Här kan du njuta av mat som odlas med kärlek. Härodlat och ekologiskt så långt vi förmår med grönsaker från egna odlingar, djur från egna hagar och ostar från eget ysteri med mera. Vi skräddarsyr lösningar som passar för respektive tillfälle helt enkelt.

Dryck

Vi har ett brett utbud av drycker, där vår sommelier gärna rekommenderar något som passar er meny.

Underhållning

Vi har möjligheten att vara väldigt flexibla så låt din fantasi flöda. Här finns plats för musik, föredrag, uppträdanden och andra aktiviteter. Vi föreslår gärna utifrån gruppens storlek och tillsammans hittar vi ett upplägg som passar just er. Vi erbjuder flera varianter på middagslokaler med olika utrustning och möblering, allt flexibelt och anpassningsbart.

Utrustning

Våra middagslokaler har lite olika utrustning och möblering, men det mesta är flexibelt och anpassningsbart.

Adress

Hans Hiertas väg 20
811 22  SANDVIKEN

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Studentfest, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Herrgård / Slott, Festvåning, Nattklubb, Annorlunda plats

Vad ingår?
Festpaket
Här finner ni några av våra bröllop- och festpaket men vi skräddarsyr gärna det perfekta arrangemanget för just er!
Festpaketet
Alt 1. Fördrink, trerättersmiddag med vinpaket, kaffe och avec.
Alt 2. Fördrink tvårättersmiddag med vinpaket, kaffe, avec och tårta.
Frånpris Festpaket: från 1 395 kr

Vad ingår?
Bröllopspaket
Bröllopspaketet
Fördrink, trerättersmiddag med vinpaket kaffe, avec och bröllopstårta.
Frånpris Bröllopspaket: från 1 595 kr

Lyxiga Bröllopspaketet
Champagne med tre sorters snittar, trerättersmiddag med dryckespaket, kaffe med avec och bröllopstårta. Baren öppen en timme extra med erfaren bartender på plats. Framåt nattkröken serverar vi vickning. Vi dekorer med större blomsterarrangemang och stolsöverdrag på stolarna. Vill ni så ingår även rosett och/eller spetsband till överdragen i er temafärg.
Frånpris: 2 195 kr

Antal personer 20 - 200

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta