Siggesta Gård - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Siggesta Gård

Välkommen till Siggesta Gård, den idylliska platsen där atmosfären är lika unik som varje tillfälle. Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, jubileum, bröllop eller företagsevent,är Siggesta Gård en magisk plats för minnesvärda stunder.

20-500 personer Öppet till 01:00

Födelsedagsfirande, fest och jubileum
För de som vill fira årets dag på ett speciellt sätt är Siggesta Gård det självklara valet. Med omgivningar av grönskande natur och charmiga byggnader blir varje födelsedagsfest en unik upplevelse. Välj mellan inomhuslokaler eller utomhusfirande beroende på årstid och önskemål.

Bröllop i naturskön och lantlig miljö
Siggesta Gård är också den ultimata platsen för brudpar som drömmer om ett romantiskt och naturskönt bröllop. Med möjlighet att arrangera ceremonier utomhus i trädgården eller i de vackra festlokalerna blir varje ögonblick en del av er egen kärlekssaga.

Företagsfester och Kickoffs
För företag som söker en inspirerande plats för möten, kickoffs eller företagsfester, erbjuder Siggesta Gård den perfekta kombinationen av avslappnad atmosfär och professionell service. Skapa en starkare teamanda i de gröna omgivningarna och låt Siggesta Gård bli platsen där affärsidéer tar fart.

Temafester och Evenemang
Siggesta Gård är även en mångsidig plats som lämpar sig för temafester och evenemang med lantlig och rustik inramning. Med flexibla utrymmen och en dedikerad evenemangsplanerare kan du skapa en fest som speglar din vision, oavsett om det är ett mingelparty, en sommarfest eller ett företagsjubileum.

Oavsett vilken festlig anledning du har i åtanke, så bjuder Siggesta Gård in till en upplevelse där varje detalj räknas och varje ögonblick blir minnesvärt. Välkommen till Siggesta Gård – där fester blir magiska och minnen skapas för livet.

Orangeriet
Orangeriet är en medelhavsinspirerade lokal som ett stort växthus med fikon och olivträd i vackra rostiga plåtkrukor. Lokalen passar bäst för den som vill ha en avslappnad mingelmiddag eller cocktailevent med plockmat.

Logen
Storslagen fest med lantlig inramning. I Logen finns det gott om plats för middag, dans och mingel. Här är högt i tak, en rustik lantlig atmosfär och det finns en stor scen för band och DJ.

Lougen
Avslappnat firande i mysiga Loungen med tillhörande Hernöbar. Här råder en familjär atmosfär, brasan värmer och mjuka fällar pryder de rustika stolarna. Loungen är passande för en buffémiddag eller grillbuffé. Feststämningen är varm och nära, här kan man koppla av och ha riktigt roligt.

Herrgården
I den klassiska herrgårdsbyggnadens salonger hålls härliga fester. I tillhörande flyglar får gästerna bo i mysiga boutique-hotellrum. Herrgården ligger högt beläget med utsikt över åkrar och ängar.

Öppettider

Öppet till 01. Förlängt tillstånd kan ansökas om.

Underhållning

Vi har möjlighet att bygga scen i samtliga lokaler, i Logen finns en scen med plats för 16 personer. Ljus och ljud är anpassat för konsert.

Utrustning

Fullt utrustad med teknik och möblering.

Adress

Siggesta Gård
139 90  VÄRMDÖ

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Herrgård / Slott, Restaurang, Annorlunda plats

Vad ingår?
Pris för festpaket

från 1150 kr

Priset gäller per person och inkluderar moms
  • Välkomstdrink
  • 3-rättersmiddag
  • 2 glas med ombjud
  • Kaffe/te
  • Lokal

Vad ingår?
Pris för bröllopspaket

från 1950 kr

Priset gäller per person och inkluderar moms
  • Brudskål
  • 3-rätters bröllopsmeny inkl. 3 glas vin
  • Kaffe/te
  • Bordsdekorationer
  • Lokal

Antal personer 20 - 500

Stänger kl 01:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta