Alexandra Jardvall - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Alexandra Jardvall

Alexandra är artisten och trubaduren med över tjugo års erfarenhet av att arbeta som musiker. Det har gett henne en rutin som känns tydligt när hon uppträder. Alexandra sjunger samt spelar gitarr och munspel. Hennes röst och hennes sätt berör.

”Med publiken kan jag känna allt från sprudlande glädje till outhärdlig sorg, bättre psykolog än så går inte att få tag på”, säger Alexandra med ett leende.

Utöver konsert med egen musik eller renodlade covers, så är Alexandra en utmärkt värdinna som med glädje och passion gärna håller i melodikryss, väl anpassat för tillfället. Allsång är ett självklart inslag i allt ovan beskrivet. Vid behov reser Alexandra med eget ljud och ljus.

Efter otaliga bandkonstellationer under många år, blev det till slut som soloartist Alexandra hittade sin plattform. Alexandra har spelat otaliga gånger i Sverige, Finland och Norge och har även gjort militära resor utomlands och spelat för de NATO-ledda styrkorna i Kosovo. Alexandra har varit en stående artist på Viking Lines kryssningar och gör hundratals spelningar där varje år!

I december 2009 släppte hon debutalbumet ”As Good As It Gets”. Detta skedde på eget skivbolag, inspelat i egen studio.


Uppdrag

Mingel/Trubadur

Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta