Super Tribute - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Super Tribute

Super Tribute – en helkväll fylld av ABBA:s fantastiska musik

Här har Ni den perfekta underhållningen vid middagen, bland minglande gäster, på firmafesten eller varför inte som en överraskning på dansgolvet. Kundens önskemål formar upplägget för kvällen.

Tre gånger gör ”Agneta & Frida” entré där varje tillfälle bjuder på identiska ABBA-kläder och en kavalkad av medryckande ABBA-sånger.

Showen innehåller inte mindre än 22 ABBA-titlar och fyra olika klädkreationer. Alla sånger framförs live till förinspelade musikbakgrunder. Längden på showen är sammanlagt 40 minuter. Super Tribute består av Lisa Backhans och Agneta Höglund som sedan 1996 har framfört ABBAs musik professionellt. Lisa & Agneta är även medlemmar i åttamannabandet Super Trouper som sedan flera år är ett etablerat ABBA-band.

Många nöjda kunder på företag, hotell, konferensanläggningar och restauranger har fått uppleva Super Tribute’s show. Duon har även, vid ett flertal tillfällen, anlitats av Svenska Turistrådet för att göra reklam för Sverige utomlands.


Uppdrag

DJ/Showgrupper, Artist/Coverband

Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta