Kerstin & Britta - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Kerstin & Britta

Två tjejer med många års erfarenhet av att underhålla vid olika typer av tillställningar.
Britta Bergström och Kerstin Ryhed Lundin är tjejerna som du förmodligen har sett och hört backa upp Sveriges artistelit under många år.

Med sina välljudande röster hörs de bakom artisterna på Allsång på Skansen, Så mycket bättre, Idol och Melodifestivalen. Håkan Hellström, Loreen, Carola, Darin, Björn Skifs, Orup, Robyn, Peter Jöback, Agnes och Ulf Lundell är några av artisterna som Kerstin och Britta har anlitats av.

I tio år har Kerstin och Britta haft en sång- och pianoduo ihop. De är riktiga proffs på att sätta ihop passande underhållning för olika sällskap och tillfällen.

Mingelmusik - De spelar en välkänd och blandad repertoar som passar bra vid minglet, middagen eller till kaffet. Önskas mer drag kring pianot så åker stora ”hitkatalogen” fram och alla kan vara med och sjunga!

Middagsunderhållning - Bakgrundsmusik eller uppträdande med mer framträdande roll under middagen. Kanske vill middagsgästerna vara med på en allsång eller två!

Musikquiz - Någon typ av musiktävling brukar vara roligt att ha på festen. Det kan vara en blandad quiz som mynnar i en livlig och rolig intro-tävling som final. En bra upptakt för en härlig festkväll!

Körslaget - Företagets, konferensens eller festens stora sångsammandrabbning! En teambuildande aktivitet där Kerstin och Britta tillsammans med deltagarna repeterar in några svängiga låtar— allt från gospel till pop, rock och disco.

Hur avancerat det blir avgörs av deltagarnas sångvana.. Kul blir det hur som helst!

SAGT OM Britta och Kerstin:
“Perfekt partystarter och magisk middagsunderhållning!"
Anna & Anders Thorell, Bromma

“Vi är tok-nöjda med dem! Sällan har vi träffat så proffsiga, men ändå jordnära och trevliga människor! Vi ville nästan adoptera dem – eller ge dem nycklarna till staden. “
VD, Industrilås, NässjöUppdrag

Mingel/Trubadur

Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta