Helmut & Heinz - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Helmut & Heinz

Oktoberfest mit Helmut & Heinz

Helmut & Heinz är joddlarduon med riktigt drag som tillsammans med sitt band Das Alpen Echo vet hur man får publiken att slå klackarna i taket. Med fler än 300 framträdanden på Oktoberfester är de onekligen Sveriges flitigast turnerande Oktoberfestband.

Bandet levererar äkta tyrolermusik, blandat med allsång på tyska och svenska samt bayersk joddel på löpande band. Deras uppträdande innehåller även spex, dans och tävlingar på scen, där publiken får en högst delaktig roll.

En afton med Helmut & Heinz är en oförglömlig upplevelse som närmast kan liknas med att vara på Oktoberfest i München. Gemytlig stämning med hög trivselfaktor, många gemensamma skålar och gungande längst långborden med många skratt… Ja, det är inte att undra på varför Oktoberfesten har blivit världens mest besökta och omtyckta folkfest.

Helmut & Heinz kan även bokas tillsammans med konferenciärerna Reine und Rudi, som tar emot gästerna från start med Bayerska aktiviteter och underhåller tillsammans med bandet under hela kvällen.Uppdrag

Artist/Coverband, DJ/Showgrupper

Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta