Fredrik Swahn - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Fredrik Swahn

Med sin långa erfarenhet från över 500 företagsevent är Fredrik en av Sveriges mest uppskattade och anlitade företagsartister.

Hans härliga glädjefyllda och sprudlande energi i kombination med sin värme, sårbarhet, närvaro och vackra röst och texter skänker publiken en upplevelse för alla sinnen.

Med sin långa erfarenhet som artist och med sin Mindfulnessutbildning i bagaget har Fredrik den fina förmågan att på djupet inspirera och leda människor till sin egen balans, sanning och kraft.

Fredrik är utbildad sångare på Kungliga musikhögskolan i Stockholm. Han har medverkat på och producerat ett tio-tal album, har en gedigen musikalkarriär med huvudroller i Rent, Hair, West side story m.fl. på sin CV. Han har medverkat fyra gånger i ”Så skall det låta”, programlett Bolibompa och tävlat i Melodifestivalen.

Förra albumet ”Ut i livet” (på egna bolaget Swahn Records) sålde 7000 ex och 2014 släppte Fredrik sitt senaste album "Mitt i livet" som lade grunden till föreställningen med samma namn.

I musikföreställningen ”Mitt i livet” utforskar Fredrik både sårbarhet och nyfikenhet.
De inspirerande texterna om att hitta tillbaka till själen i en allt snabbare snurrande tillvaro, med fler och fler krav, har Fredrik själv skrivit tillsammans med flera av Sveriges bästa inspiratörer, författare och coacher. Föreställningen är regisserad av Regina Lund.Uppdrag

Artist/Coverband, Föreläsare/Talare, Programledare

Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta