Om Semesterjouren - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest
Om oss > Om Semesterjouren

Om Semesterjouren

Semesterjouren.se är en söktjänst som hjälper dig att hitta ditt drömresmål med passande semesterpaket - i Sverige! Här kan du botanisera bland generösa semesterpaket på fantastiska platser att tillbringa semestern på.

Vårt avlånga land rymmer spännande resmål, sköna badplatser längs milslånga stränder, vandringsleder genom vidsträckta skogar, berg och dalar. Vi vill lyfta fram Sverige som resmål och platsen för din nästa semester och uppmanar gärna till att ”hemestra” som ett alternativ till utlandsresa. Sverige är rikt på upplevelser med fantastisk natur, vackra städer och historiska sevärdheter. För boende kan du välja och vraka bland vackra slott, anrika herrgårdar, spännande cityhotell och familjära anläggningar med naturen inpå knuten.

Målet med Semesterjouren.se är att vi ska bli heltäckande med geografisk spridning över hela landet - för att kunna erbjuda dig de bästa alternativen till din sommarsemester.

Boka ditt semesterpaket direkt med arrangören, genom att skicka in din offertförfrågan på Semesterjouren.se. Du kommer därefter att få svar från arrangören. Semesterjouren.se är en del av Mice BokningsBolaget AB.

Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta