Wijkanders Restaurang - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Wijkanders Restaurang

Wijkanders Restaurang, ett stenkast från Götaplatsen för fester, bröllop eller middag med fokus på service & kvalité på maträtter, råvaror och dryck.

25-150 personer Öppet till 01:00

Wijkanders festvåning i Göteborg som har möjlighet anordna fester, bröllop, konferensmiddagar eller mingelmiddagar med olika former av musikarrangemang eller tillställningar.

Vi tillgodoser era önskemål och behov med menyanpassade förslag med fokus på service & kvalité av högkvalitativa maträtter och råvaror.

Välkomna att Ert arrangemang på Wijkanders festvåning.

Kapacitet

Restaurangen består av två separata lokaler, Bistron och Festvåningen. Bistron har en vinbars-känsla med högt i tak och rustik inredning med en blandning av bord och barbord. Festvåningens öppna yta välkomnar 150 sittande gäster med vita dukar och kandelabrar på borden, med ljusen som lyser upp vår karaktäristiska tegelvägg. I anslutning till festvåningen ligger även vår altan där man sommartid avnjuter solen större delen av dagens timmar med en lummig innegårdskänsla.

Öppettider

Vardagar har man tidigast tillgång till festvåningen efter ordinarie lunchservering avslutats. Serveringstillstånd till 01:00, ev. förlängning kan diskuteras vid behov.

Mat

Vi erbjuder ett brett utbud av 3-rätters middagar, bufféer samt canapéer. Vi arbetar ofta med säsongens råvaror, gärna vegetariskt och med influenser både från den Svenska Husmanskosten och det Syd-Europeiska köket.

Dryck

Vi rekommenderar gärna ett lämplig dryckespaket i samband med ert arrangemang hos oss – vi har gedigen kunskap och en bredd på vår vinlista från världens alla hörn!

Underhållning

I Festvåningen finns ett befintligt ljudsystem för tal, likaså en projektor och duk. Scen går att bygga upp för uppträdande/DJ eller liknande. Har ni behov av hjälp med bokning av underhållning, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi gärna till med förslag och kontakter.

Utrustning

Lokalen är komplett utrustad med restaurang-möblering och givetvis ingår en elegant uppdukning för er när ni bokar Wijkanders. En projektor och duk finns monterad i lokalen, likaså en ljudanläggning lämpad för tal inkl mikofon.

Adress

Vera Sandbergs allé 5B
411 33  GÖTEBORG

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Mingel, Företagsarrangemang, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Antal personer 25 - 150

Stänger kl 01:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta