Villa Belparc - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Villa Belparc

Villa Belparc erbjuder en unik festmiljö i den vackra parken Slottsskogen!

1-180 personer

Villa Belparc erbjuder en unik festmiljö i den vackra parken Slottsskogen. Med personlig service, vällagad mat och en läcker tårtbit från vårt konditori ser vi till att er fest blir som ni önskar. Vi har allt från mindre festlokaler till en stor festvåning med 180 sittplaser. Under sommaren finns det även möjlighet till utomhusarrangemang där vi kan ta emot upp till 2000 personer. En lyckad och minnesrik tillställning kräver kunnig personal med personligt engagemang och en trivsam miljö.

Kapacitet

A-rum: Konferens- och festrum A74 är ett 74 kvm stort rum för upp till 70 personer med en vacker utsikt över Stora Dammens fontän. Lämpligt för middagssittningar utan dans eller konferens. Rummet som är beläget på entréplan är handikappvänligt. Vid konferens är rummet utrustat med projektor, dator, whiteboard och blädderblock.

C-rum: Konferens- och festrum C24 är ett mindre middagsrum på 24 kvm med utsikt över parken.
Rummet är perfekt för mindre middagar eller möten. Det är beläget på entréplan och är handikappvänligt. Vid konferens är rummet utrustat med projektor, dator, whiteboard och blädderblock. Rummet rymmer upp till 12 personer vid konferens och vid middagar upp till 20 personer.

D-rum: Konferensrum D12 är ett mindre mötesrum på 12 kvm beläget på entréplan. Rummet tar 6 personer och är utrustat med whiteboard och blädderblock. Rummet är handikappvänligt.

E-rum: Konferens- och festrum 1 E74 är ett 74 kvm stort rum för upp till 70 personer med vacker utsikt över Stora Dammens fontän. Rummet är beläget en trappa upp utan tillgång till hiss och är lämpligt för mindre bröllop, fest eller konferens. Vid fest finns en mindre bar och ett dansgolv tillgängligt. Vid konferens är rummet utrustat med projektor, dator, whiteboard och blädderblock.

F-rum: Konferens- och festrum 1 F44 är ett 44 kvm stort rum med plats för 30 personer. Rummet har utsikt över parken och är lämpligt för middagssittningar utan dans och för konferenser. Vid konferens är rummet utrustat med projektor, dator, whiteboard och blädderblock. Rummet är beläget en trappa upp utan tillgång till hiss.

G-rum: Konferensrum 1 C23 är ett rum på 23 kvm en trappa upp med utsikt över parken och utan tillgång till hiss. Perfekt för möten eller styrelsesittningar. Rummet rymmer 12 personer och är utrustat med projektor, dator, whiteboard och blädderblock.

Öppettider

mån-fre 11-17, lör-sön 10-17 (bokning av fest: mån-tors fram till 01, fre-sön fram till 03).

Dryck

Fullständiga rättigheter.

Underhållning

Villa Belparc har scen tillgängligt samt DJ-anläggning, föreläsare, aktiviteter såsom vinprovning, quiz och utomhusaktiviteter i Slottsskogen.

Utrustning

Villa Belparc är utrustad med musikanläggning, stor bar & terrass, ljud, ljus, projekt, dator och möblering med en känsla av fransk brulesque.

Adress

A O Elliots Väg 10
413 11  GÖTEBORG

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Studentfest, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Herrgård / Slott, Festvåning, Restaurang, Nattklubb

Antal personer 1 - 180

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta