Vildmarkshotellet i Kolmården - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Vildmarkshotellet i Kolmården

På Vildmarkshotellet, med fantastisk utsikt över Bråviken, väntar spa, nattklubb och smakupplevelser.

4-400 personer

På Vildmarkshotellet i Kolmården finns naturligtvis allt du kan förvänta dig, men här finns också så mycket mer. Bland annat ett fantastiskt spa med magisk utsikt över Bråviken, unika miljöer och service i världsklass. Och framför allt, här finns djuren på Kolmården och våra aktiviteter där du får möjlighet att komma både djur, vänner och kollegor nära.

Kapacitet

På Vildmarkshotellet och på Kolmården finns lokaler och kapacitet för stora som små grupper. Plats för 400 i konferenslokal, 1 800 i Delfinarium.

Öppettider

Vildmarkshotellet finns tillgängligt året runt.

Mat

Maten som serveras här är i största möjliga mån miljövänlig, tillagad på råvaror valda med omsorg och omtanke om djur och natur. I hotellets restaurang Marrakech serveras frukost, lunch och middag. Till lunch avnjuts en välsmakande buffé med gedigen salladsbuffé. På kvällen serveras en omsorgsfullt komponerad tvårättersmiddag. För det festligare tillfället kompletterar ni med fördel tvårättersmenyn med en avrundande dessert med något gott att dricka till.

Dryck

Ett glas vin eller en kall öl förhöjer ofta smakupplevelserna kring middagsbordet och en avec till kaffet är ofta en god avslutning på en härlig middag. Personalen på Vildmarkshotellet är mycket kunniga och hjälper er gärna att ta fram dryckesförslag som passar just er.

Underhållning

På Kolmården och med våra aktiviteter får du möjlighet att komma både djur och kollegor nära. Vi erbjuder aktiviteter med såväl djurmöten som utmaningar och föreläsningar.

För den som vill avsluta dagen med dans finns Club Zanzibar – en nattklubb inspirerad av den lilla ön med samma namn utanför Afrikas ostkust. Här finns barservering och dansgolv. För den som så önskar finns det möjlighet att här ha DJ och dans.

Utrustning

Våra konferenslokaler, liksom våra grupprum, är modernt och ändamålsenligt byggda och utrustade. De flesta har dessutom alldeles underbar utsikt över Bråviken. Sammanlagt finns här 12 konferenslokaler med kapacitet för 2 till 400 personer samt 6 grupprum. Dessutom finns Delfinarium, med plats för 1 800 personer.

Lokalerna har TV med datoruppkoppling och ljuduppspelning, whiteboard och blädderblock.

Adress

Vildmarkshotellet
618 93  KOLMÅRDEN

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang, Nattklubb

Antal personer 4 - 400

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta