Utö Värdshus - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Utö Värdshus

Bröllopsmiddag på Stora Verandan, 50-årsfest i Societetshuset, barhäng efter konferensen på Bakfickan, Kräftskiva på Seglarbarens glasveranda eller buffé ombord på Skärgårdsbåt med tur ut i yttersta havsbanden. Vi fixar det mesta beroende på tillfälle och era önskemål.


Bröllop och fest på Utö Värdshus
Med havet och skärgårdens charm som inramning förvandlas varje bröllop och fest på Utö Värdshus till ett oförglömligt minne och en rik upplevelse för både värdpar och gäster. Här nedanför finns exempel på festupplägg och vi hjälper gärna till att vidare utforma den stora dagen och förgylla firandet utifrån era önskemål. Vår personal med lång erfarenhet är ert stöd genom hela processen - från första kontakten tills ni lämnar värdshuset med härliga minnen i bagaget. Middagen hålls på Utö Värdshus och efter middagen fortsätter festligheterna i Societetshuset. I festlokalen finns en bar med en personal samt ett dansgolv. Ni talar med restaurangchefen om önskade drycker. Vi hjälper er gärna att boka musik enligt önskemål.

Transport Båt trafikerar sträckan Årsta Brygga-Utö flera gånger varje dag. Vid Årsta Brygga finns bilparkering som kostar cirka 80 kr per dygn. Priset för båtresan är ca 79:-/pers enkel resa och betalas ombord på båten. Vi hjälper er gärna att boka transporten till och från Utö. Egen sjötaxi kan ordnas liksom häst och vagn till och från kyrkan. Dekorerad flakmoppe för brudparets resa från båten och ankomst till brudskålen är också ett populärt alternativ.

Kapacitet

Flera lokaler beroende på gruppens storlek och typ av tillställning. Allt i varsamt renoverade lokaler på anrika Utö Värdshus.

Underhållning

Här kan bokas till ljud- och ljusanläggning samt scen för trubadur eller ett helt band. Prata med vår tekniker.

Adress

Gruvbryggan
130 56  UTÖ

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Herrgård / Slott, Restaurang, Skärgårdsmiljö

Vad ingår?
Festpaket
Pris för festpaket:
-3-rättersmiddag
-Kaffe/te
-Lokal
Pris: 535 kr/person inklusive moms.

Vad ingår?
Bröllopspaket
Pris för bröllopspaket:
-Brudskål
-3-rätters bröllopsmeny
-Bröllopstårta
- Kaffe/te
-Bordsdekorationer
-Lokal
Pris: 1095 kr/person inklusive moms.

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta