Uppsala Konsert & Kongress - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest
Fotograf Magnus Östh
Fotograf Kaffegruppen
Fotograf Kaffegruppen

Uppsala Konsert & Kongress

Fest, bankett, mingel - välkommen till en fantastisk och flexibel miljö för evenemang av alla format.

40-850 personer

Från hemliga releaser till gala och röda mattan
Uppsala Konsert & Kongress har ett brett och flexibelt utbud när det gäller allt från fest, galor eller större event. Allt beror på hur ni vill ha det, hur era gäster ska välkomnas och vad ni vill lägga ert fokus på under dagen eller kvällen. Vi har kapacitet för 40–1 120 personer. Atmosfär och identitet skapas med möblering, teknik, ljus och dekor i den rena arkitekturen.

Kapacitet

Sal D – restaurang/café, bankett- och utställningshall är en av anläggningens mest mångsidiga lokaler. Den är förberedd med teknik för arrangemang som event, fester, utställningar, konserter och sammankomster. Sal D kan delas in i mindre sektioner. Bankettsittning 850 och mingel 960–1 500 personer

Skybar erbjuder en glamorös miljö med panoramautsikt över hela Uppsala. Med den stora foajén är lokalen lämplig för mottagningar, nätverksträffar, mingel, utställningar och middagar.

För mindre bjudningar eller slutna mingel passar våra högst belägna lokaler på våning 7. Här finns möjlighet för 40–80 personer att mötas, äta eller mingla.

Öppettider

Öppet enligt avtal med kund.

Mat

Uppsala Konsert & Kongress svanencertifierade restaurang har ett inspirerande utbud av menyer och stor flexibilitet och kapacitet att skapa anpassade lösningar. I husets olika lokaler serveras luncher, middagar, bufféer och kaffe med tilltugg för sällskap från ett tiotal till över tusentalet gäster.

Underhållning

Uppsala Konsert & Kongress är en av Sveriges ledande konserthus med ett stort utbud av konserter och föreställningar. Vi skräddarsyr varje evenemang tillsammans med kund.

Utrustning

Variationsmöjligheterna är många då salar, foajéer och scener har öppna ytor och förutsättningar för rumsliga lösningar som gör det lätt använda lokalerna till många olika ändamål. Lokalerna är utrustade med modern teknik och vi kan erbjuda oändliga möjligheter och anpassade lösningar.

Adress

753 75  UPPSALA

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Festvåning

Antal personer 40 - 850

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta