Uni3 by Geely - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Uni3 by Geely

Välkomna till Uni3 by Geely, en helt ny event- och konferensanläggning med restauranger och ett hotell (kommer att stå klart under senare delen av 2022).

1-600 personer

Vårt stora campus är beläget på Lindholmen i centrala delarna av Göteborg. Vi erbjuder nya moderna lokaler både för privata fester och företagsevents och har en kapacitet för upp till 600 personer. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kapacitet

• The Theatre är vår största eventyta och utgörs av en fantastisk atriuminnergård som förenar två av Campusets totalt fem byggnader. The Theatre är en flexibel mötesarena med en kapacitet upp till 600 personer och är perfekt för såväl fester, konserter och olika typer av event. En gigantisk LED-skärm på 8 x 4,8 meter samt ett avancerat ljud- och ljussystem garanterar ett bra grundutbud oberoende av mötets behov.
• Gang’s Taste är vårt aktivitetskök och är perfekt för tembuildingaktiviteter, alltid med någon av våra professionella kockar som handledare. Köket kan ta grupper upp till 20 personer och har givetvis serveringstillstånd.
• World of food är vår restaurang som serverar läckerheter med inspiration från världens alla hörn. Restaurangen är fördelad på två plan och kan med lätthet fungera som eventyta i sig själv alternativt som komplement till något av våra övriga möteserbjudanden.
• Five Element Rooms eller chambre séparée, är en del av restaurangen och är något för dig som söker ett lite mer exklusivt och avskilt möte där maten utgör en viktig del av upplevelsen. Maten serveras vid bordet och vi kan här erbjuda olika menyer beroende på era önskemål.
• Vår takterrass erbjuder Göteborgs kanske bästa utsikt och kan vara en bra plats för er som önskar en fördrink, yogapass eller varför inte en sommarfest.

Öppettider

Mån-Fre 07:30-17:30

Underhållning

Om ni har behov av hjälp med att boka DJ’s, band eller annan typ av underhållning så hjälper vi er gärna med detta.

Utrustning

Vårt campus är utrustat med den senaste tekniken och vi kan med lätthet addera till teknik efter era behov.

Adress

Pumpgatan 1
417 55  GÖTEBORG

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Studentfest, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang, Nattklubb, Annorlunda plats

Antal personer 1 - 600

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta