The Wood Hotel by Elite - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

The Wood Hotel by Elite

Nu öppnar vi The Wood Hotel. I en av världens högsta träbyggnader, som en port till Svenska Lappland och den natur, det mineralrika landskap och den tysta och orörda destination som omger vår bygd.

10-1500 personer Öppet till 00:00

Vi berättar nu historien om The Wood Hotel och hur den präglats av kärleken till träet, nyfikenheten till design och arkitektur, samt omsorgen för gästen och vår planet. Våra ledord passion, inspiration och omtanke skall bidra till att göra den samtida gästens vardag både enklare och bättre.

Välkommen till nordens mest hållbara hotellupplevelse, 205 hotellrum med oslagbar utsikt, 3 restauranger i värdsklass, toppmoderna mötesfaciliteter, ett gym och ett SKY Spa med milsvid utsikt över staden och närliggande naturområden. Faciliteten har en året runt uppvärmd pool, 3 bastur, 2 behandlingsrum och härlig relaxyta för avkoppling. Här kan Du som gäst passa på att njuta av något gott att dricka från vår SPA-bar medan du beundrar den stjärnklara himlen. Vårt gym ligger på 18:e våningen och är utrustad med roddmaskin, crosstrainer, lösa vikter och givetvis en vacker utsikt österut.

Standardrum
Hotellrum på 18 kvm i skandinavisk design, trädetaljer, komfortabel inredning och en oslagbar utsikt över staden. Twin-säng, TV, strykjärn, strykbräda och fritt wifi, samt minibar med lokala produkter.

Superiorrum
Hotellrum på 18 kvm i skandinavisk design, trädetaljer, komfortabel inredning och en oslagbar utsikt över staden. Kingsize-säng, TV, strykjärn, strykbräda och fritt wifi, minibar med lokala produkter. Utvalda Amenities i badrummet. Dessa rum är belägna på de högsta våningarna och har därmed bäst utsikt.

Paolos på lobbyplan
Ett café och restaurangkoncept med rötter i den italienska mattraditionen. Delikatessdisk med det bästa matlandet Italien har att erbjuda. Här kan Du som gäst njuta av en krämig burrata, tryffelpizza eller kanske bara ett glas prosecco.

Mandel på plan 4
Restaurang Mandel erbjuder en à la carte upplevelse utöver det vanliga, fokus på lokala råvaror, samiskt mathantverk, mycket grönt på tallriken. På Terassen intill kan Du som gäst njuta av ett glas vin medan du rycks med i rytmerna från vår lounge Dj.

Miss Voon
Miss Voon kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Miss Voon har länge varit inspirerade av det asiatiska köket och är glada över att få tolka det på deras eget personliga sätt.

Kapacitet

The Wood Hotel och Sara Kulturhus erbjuder toppmoderna mötesfaciliteter, hotellet har 3 egna mötsrum på plan 4 med total kapacitet på 230 personer i biosittning. Sara Kulturhus erbjuder 6 scener varaav den största rymmer 1500 personer med toppmodern teknik samt den mindre repscenen som rymmer ca 60 pers i bio. I huset samsas kultur, konst, museiverksamhet på ytorna och erbjuder gästen en unik upplevelse för deras konferens.

6 lokaler totalt för festligare sammanhang, några av dem rejält högt i tak. Garderobsmöjligheter i direkt anslutning, omfattande teknikpaket.

Dryck

Välsorterat vinutbud från världens alla hörn. Lokalproducerad dryck såsom gin, vin (Idunns prisbelönta vin på bär), och öl. Samt ett urval av goda italienska viner i restaurang Paolos.

Underhållning

Förutsättningarna är oändliga.

Utrustning

Toppmodern teknik, möblemang på begäran.

Adress

Torggatan 3
931 32  SKELLEFTEÅ

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Studentfest, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang, Museum, Annorlunda plats

Vad ingår?
Pris för festpaket

från 1030 kr

Priset gäller per person och inkluderar moms
  • Välkomstdrink
  • 3-rättersmiddag
  • 2 glas med ombjud
  • Kaffe/te
  • Lokal

Vad ingår?
Pris för bröllopspaket

från 1060 kr

Priset gäller per person och inkluderar moms
  • Brudskål
  • 3-rätters bröllopsmeny inkl. 3 glas vin
  • Kaffe/te
  • Bordsdekorationer
  • Lokal

Antal personer 10 - 1500

Stänger kl 00:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta