Sunlight Hotel Conference & Spa - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Sunlight Hotel Conference & Spa

Nyköpings största hotell & Spa med en industriell boutique-känsla.

Är det dags för ett nytt event eller fest? Vill du få hjälp med att få struktur på planeringen? Genom full kontroll skapas engagemang – före, under och efter ditt event. Vi tar hand om all planering. Ni fokuserar på att skapa och bygga relationer med era gäster.

2-500 personer

På bekvämt avstånd från tågstationen i Nyköping och endast 5 minuters promenadavstånd från centrum. En timme från Stockholm med bil. Hotellet ligger i en gammal tvålfabrik med anor från 1900 och inredningen blandar klassiskt estetik med modernism. Här möts ni i ljusa och luftiga lokaler och vilar ut i bekväma hotellrum. Koppla av på vårt härliga Spa. Vill ni höja pulsen och hålla formen finns det ett modernt och välutrustad gymavdelning.

Aktiviteter
Vi erbjuder både lugna och fartfyllda aktiviteter som gör ert möte roligt och minnesvärt. Kör ett fartfyllt pass i vårt gym och koppla sedan av tillsammans på vårt härliga Spa med en behandling eller luta er bara tillbaka i våra härliga loungebäddar och ladda ny energi. Vi har dessutom en egen gokartbana inomhus för er som söker spänning och fart.

Varför Sunlight?
Stora utrymmen
Hemma hos känsla
Allt under samma tak
Nära tågstationen
En timme med bil från Stockholm
Fri stor parkering
154 rum, 57 enkelrum, 97 dubbelrum och 258 bäddar
Rymligt Spa & relax för er
Stort GYM

Kapacitet

Hotellrum: 154 rum fördelat på 57 enkelrum, 97 dubbelrum och 258 bäddar.

Exceptionella möjligheter oavsett om ni är en mindre grupp eller en hel kongress. I våra olika lokaler finns det konferens, event, fest och mässkapacitet upp till 500 personer. 15 grupprum för 2–80 personer och 3 grupprum för 80–500 personer.

Mat

Restaurang Klaras köks ryggrad är Sörmlands natur- det vilda och det odlade. Vi följer årets rytm och säsongens cykel. Under växtsäsongen arbetar vi intensivt med naturens förändrade utbud och bevarar så mycket som möjligt i processen. Vi bevarar de naturliga ingredienserna i Sörmland, vår plikt är att servera en liten bit av Sörmlands natur på våra tallrikar året runt.
Vi hjälper er med planering inför firandet med festmeny och vinpaket. Vår fantastiska F&B ser till att just er meny blir minnesvärd.

Underhållning

Önskar ni underhållning? Ni önskar, vi löser!

Adress

Nytorget 7
611 38  Nyköping

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Restaurang

Antal personer 2 - 500


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta