Subtopia - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Subtopia

Festvåning mitt i ett konst- och kulturkluster! Vacker kulturmiljö möter gatukonst och middagen kan avslutas med cirkusunderhållning. Flexibla lokaler för såväl fest och bröllop som företagsevent.

1-2500 personer

I Subtopia finns alla förutsättningar för en lyckad fest oavsett om det är ett påkostat bröllop, ett litet dopkalas eller en företagsfest med extra allt. Här finns flera vackra och flexibla lokaler av olika storlek. Ni kan välja att beställa catering eller ordna förtäring själva. Om så önskas kan ni hyra grundläggande teknik, möbler, scenpodier m.m. Vi har fri parkering, fritt WiFi och bäst av allt, här finns eliten inom cirkus, street dance, graffiti och varieté för den som önskar underhållning.

Kapacitet

Subtopia har totalt 5 lokaler där den minsta tar max 10 personer och den största max 2500 personer.

De mindre lokalerna är inrymda i LM Ericssons före detta ladugård, renoverade till vackra och karaktäristiska lokaler för fest, event och konferens. Här finns blanda annat Loftet, Subtopias festvåning, 300 kvm stor, med foajé och pentry.

Den största lokalen, Hangaren Subtopia, är en flexibel multiarena om 2150 kvm. En lokal som kan göras om till nära nog vad ni vill.

Öppettider

Enligt önskemål.

Mat

Catering av Restaurang Subtopia för alla typer av fester och event.

Dryck

Restaurang Subtopia har fullständiga rättigheter och erbjuder dryckespaket.

Underhållning

I Subtopias fest- och eventlokaler har vi regelbundet föreställningar, konserter och event av olika slag. Utöver våra fest- och eventlokaler har vi flera lokaler som passar för aktiviteter, bl.a. en danssal och en studio om 388 kvm.

Utrustning

Festvåningen Loftet har grundutrustning för ljud och ljus. Det finns bord, ståbord och stolar samt möjlighet att bygga såväl scen som gradäng. Utanför Loftet finns en foajé med bardisk, toaletter och pentry. Loftet har hörslinga och är anpassad för rörelsehindrade. Ritning och teknisk specifikation för Loftet finns på http://www.subtopia.se/wp-content/uploads/2016/10/tekniskbeskrivning_loftet_20161017.pdf

Hangaren Subtopia är en 2150 kvm stor multiarena. Det finns scenkontor, 16 loger och läktare för upp till 900 personer. Ritning och teknisk specifikation för Hangaren Subtopia finns på http://subtopia.se/wp-content/uploads/2015/04/tekniskbeskrivning_HangarenSubtopia20150407.pdf

Adress

Rotemannavägen 10
145 57  NORSBORG

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Studentfest, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Antal personer 1 - 2500

Du kan ta med egen mat.

Du kan ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta