Sturebadet´s Privata Våningar - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Sturebadet´s Privata Våningar

Takvåningen - Mitt på Stureplan med utsikt över takåsarna ligger Sturebadets unika etagevåning. Här bjuder vår anrika och vackra miljö in till inspirerande och annorlunda möten.

Turkiska Badet - Turkiska Badet är kronjuvelen i Sturebadets anrika och K-märkta miljö. Privat Bad & Bastuvåning med unika möjligheter för privata sällskap och event av olika slag.

Takterrassen - Högst upp i anslutning till Takvåningen finns vår Takterrass med en otroligt hänförande utsikt!

Öppet till 00:00

Takvåningen - Med vacker interiör skapad av Svensk Tenn’s inredningsateljé är känslan hemtrevlig, varm och servicen personlig. Ni har hela våningen för er själva och den är helt privat. Våningen passar både små och stora grupper och kan enkelt anpassas för en stor mängd olika event, till exempel seminarier, konferenser, mingel, middagar och andra event. Vi skräddarsyr, planerar och genomför programmet helt efter era behov.

Turkiska badet - Turkiska Badet lämpar sig för sällskap upp till 20 personer och passar perfekt som avslutning på konferenser, pressträffar, möhippor, svensexor eller andra trevliga privata tillställningar..Lokalen har en loungedel, en omklädningsdel med 20 skåp. Bad- och bastudelen har med duschar, ångbastu, torrbastu samt en bassäng för kallbad. Att varva bastubad med kallbad ökar blodcirkulationen och verkar mycket uppfriskande för kropp och själ.

Takterrassen - Under vår och sommartid är det mycket populärt med fördrink och mingel här uppe. Men även under den vintriga tiden uppskattas drinken på takterrassen då det är lika vacker och väldigt mysigt med den gedigna utsikten, lyktor, renfällar och granar som bidrar till en vintrig atmosfär innan man kommer in till en skön brasa och en härlig middag serverad i Takvåningen.

Kapacitet

Takvåningen 65 st, Takterrass 50 st, Turkiska badet 20 st.

Mat

Buffé eller 3 rätters. Kocken stämmer alltid av med kund.

Dryck

Öl och vin.

Underhållning

Det går utmärkt att ha DJ eller mindre band i lokalerna. Ej på Takterrass.

Utrustning

Takvåningen - har inbyggt ljudsystem för konferens, 2 projektorer och ett lätthanterligt high tech system för ljud och ljus. Vid fest hyrs ljud och ljusanläggning in. Blädderblock, whiteboardtavla.
Möblering: Konferensbord för flexibel möblering. Ett styrelsebord, soffor och sittpuffar i loungedel.
Turkiska badet: 2 hörnsoffor samt fåtöljer och sittpuffar
Takterrass: Soffor med dynor och kuddar

Adress

Sturegallerian 36
114 46  Stockholm

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning

Vad ingår?
Festpaket
Festpaket Takvåningen
Välkomstdrink 125 kr
3-rättersmiddag 650 kr
2 glas med ombjud 313 kr
Kaffe/te 35 kr
Lokal 19 375
Frånpris Festpaket:
Takvåningen 19 375 kr ink moms
Turkiska badet: 6950 kr/ grupp upp till 10 personer . Fler än 10 personer 695 kr/ person ink moms
Talkterassen 5000 kr ink moms

Övriga paket:

Bad- & basturitual (2 timmar)
Njut av en skön upplevelse för hela gruppen. Ni startar med en peelande bodyscrub för hela kroppen. Därefter växelvis torrbastu, kallbad och ångbastu med aromaterapi. Håret får en inpackning och ansiktet en skön ansiktsmask. Avslutningsvis ansiktsvatten, ansikts-creme och bodylotion från Kerstin Florian. Därefter kopplar ni av i loungen med möjlighet att förbeställa dryck och tilltugg. Ritualen presenteras för er vid start och därefter utförs den på egen hand.
695 kr/person (inkl. moms)
Minst 6.950 kr/bokning
Extra timme: 2.190 kr (inkl. moms)

Afternoon Tea och Bad- & basturitual (3 timmar)
En underbar kombination av njutningar, perfekt att uppleva tillsammans med bästa vännerna! Ni presenteras bad- och basturitualen (se bredvid) som därefter utförs på egen hand. Därefter kryper ni upp i sofforna och avnjuter en god Afternoon Tea i Turkiska Badet eller i Takvåningen.
1.190 kr/person (inkl. moms)
Minst 11.900 kr/bokning

Mindful Relax och Bad- & basturitual (3 timmar)
Välkommen till en annan värld! Vi inleder i Takvåningen med Minful Relax (guidad mental avslappning) där ni sänker grundspänningen i kroppen med hjälp av djupandning, muskulär avslappning och meditation. Därefter väntar den sköna bad- och basturitualen i Turkiska badet (se bredvid). Avslutningsvis avkoppling i loungen med möjlighet att förbeställa dryck och tilltugg.
895 kr/person (inkl. moms)
Minst 8.950 kr/bokning

Stänger kl 00:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta