Stockholm Waterfront Congress Centre - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Stockholm Waterfront Congress Centre

Stockholm Waterfront Congress Centre är stadens mest mångsidiga konferensanläggning för stora och små evenemang.

2-2000 personer

Stockholm Waterfront Congress Centre är stadens mest mångsidiga mötessanläggning för stora och små evenemang. Kongresscentret vilar vid Mälarens strand i hjärtat av Stockholm och erbjuder enorma möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Är på jakt efter ett mindre mötesrum eller stort auditorium? Gäller det en konferens, mässa, fest eller bankett – eller till och med ett idrotts- eller musikarrangemang, så har vi lösningen. Flexibla lösningar ger enorma möjligheter att utforma lokalerna på sammanlagt 14 000 m² efter personliga önskemål.

Kapacitet

Väggar som flyttas är vardag för oss. Flexibla lösningar ger enorma möjligheter att utforma lokalerna efter personliga önskemål eller kombinera flera av lokalerna på sammanlagt 14 000 m². Vi har olika typer av lokaler som vi kan skräddarsy just för ert arrangemang.
Du kan räkna med att vi har den anläggning du behöver. Dessutom finns vi alltid till hands för att erbjuda tjänster och service av yppersta kvalitet, oavsett om det gäller teknik, scenbygge, säkerhet eller mat och dryck.

Öppettider

Öppet enligt avtal med kund.

Mat

Vi erbjuder våra kunder olika alternativ av mat beroende på vad som önskas. Allt ifrån ståtallrik, mingelbuffé till sittande trerätters middag.

Dryck

Vi har fullständiga rättigheter och arbetar dagligen med de största leverantörerna på dryck. Vi arbetar tillsammans fram den bästa lösningen för varje kund.

Underhållning

Med ett stort antal konserter, fester och föreläsare varje år vet vi hur man levererar ljud och ljus beroende på vilken typ av arrangemang som anordnas och för hur många personer. Vi skräddarsyr varje evenemang tillsammans med kunden.

Utrustning

Vi har en toppmodern teknik och vi erbjuder teknisk support och innovativa kommunikations- och AV-lösningar samt tjänster inom scenbyggen och ljussättning. Vi anpassar varje lokal efter kundens önskemål när det gäller ljud, ljus och möblering.

Adress

Nils Ericsons Plan 4
111 64  STOCKHOLM

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Studentfest, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning

Antal personer 2 - 2000

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta