STF Hotell & Vandrarhem Snöå Bruk - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

STF Hotell & Vandrarhem Snöå Bruk

Välkommen till Snöå Bruk Herrgård i dalarna.

Konferens, boende eller fest? Vi har något för varje gäst!


Välkommen till vackra och rofyllda Snöå Bruk i dalarna. Här kan Du njuta av underbar natur, god mat, bra boende, flexibla lokaler, ett brett utbud av aktiviteter och – tystnad! Anläggningen lämpar sig ypperligt för stora, såväl som små, sammankomster såsom konferenser, läger, släktträffar och bröllop och Du kan välja om Du önskar hotell- eller vandrarhemsboende. Du kan även hyra Rättargården, en av våra boendebyggnader, exklusivt.

Kapacitet

Vi har flera olika lokaler, 90 personer är maxkapacitet i en och samma lokal (gäller både matsalong och konferenslokal).HyrHelaHuset

Rättargården, en äldre tvåvåningsbyggnad, vackert belägen invid dammen med egen liten trädgård kan Du hyra i sin helhet. Här finns 7 rum med totalt 29 bäddar (fler kan ordnas), allrum med TV och soffgrupper, matsal/mötesrum med plats för 30 personer och självhushållskök. Här rår Du och Ditt sällskap Er helt själva, Ni kan även köpa till olika kringtjänster såsom sänglinne, slutstädning och catering från oss.Hos oss är både Du och Ditt husdjur välkomna. Ni kan bo i såväl hotell- som vandrarhemsrum och i lilla salongen i Herrgården kan Du och Din hund äta tillsammans. Våra sviter (tvårumslägenheter med litet pentry) är sk allergivänliga, de har egen ingång och husdjur är ej välkomna. Nedervåningen på Elevhemmet är handikappvänligt med HWC på ett par av rummen, även i Herrgården finns HWC. Det finns inte hiss någonstans på anläggningen så är Du rullstolsburen är det första plan i Herrgården och Elevhemmet samt fristående konferensbyggnad Du har tillgång till.

Öppettider

Öppet alla dagar, året om, för bokning av arrangemang och boende. Öppet 8-21, vid önskemål 7-01.

Mat

Mat får tas med i boendebyggnaderna (exv HyrHelaHuset) och hyrd lokal som ej är belägen i Herrgården.
Mat får ej tas med i restaurangen & festlokalen (Herrgårdsbyggnaden).


Färdiga menyer, buffér (pasta, tapas, filé mm), á la carte (olika förrätter, huvudrätter, desserter), café (våffla, bakverk mm) och lättmeny (bakpotatis, pizza, smörrebröd mm)

Dryck

Dryck får tas med i boendebyggnaderna (exv HyrHelaHuset) och hyrd lokal som ej är belägen i Herrgården.
Dryck får ej tas med i restaurangen & festlokalen (Herrgårdsbyggnaden).

Fullständiga rättigheter.

Underhållning

Du har stor frihet att själv ordna underhållning, vi skräddarsyr även underhållning utifrån Dina önskemål. Liten utomhusscen finns och scen, ljud- och ljusanläggning med mera ordnas på beställning. Vi samarbetar med föreläsare och konsult och ordnar föredrag, konsultledda feedbackövningar med mera.

Utrustning

Det finns flera olika konferenslokaler med olika lösning vad gäller möblemang och utrustning, flera lokaler har piano. I Festsalen finns en storbildsanläggning med flerkanalsljud (film/TV-projektor).

Adress

Snöån 9
780 51  DALA-JÄRNA

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Studentfest, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang, Klubbhus, Skärgårdsmiljö, Annorlunda plats

Du kan ta med egen mat.

Du kan ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta