Space Stockholm - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Space Stockholm

Space är ett digitalt kulturcenter i hjärtat av Stockholm. En fysisk mötesplats för den digitala generationen. Här kombineras några av de viktigaste ingredienserna inom digital kultur – gaming, musik, content creation och digitalt know-how med högteknologiska möten och event, allt under samma tak.

4-449 personer

Utöver en ultramodern arena med plug & play-möjligheter och en 19x5m bred LED-skärm, dynamiska möteslokaler och ytor för sociala events, finns här världens största gamingcenter med över 400 gamingsetups. Du hittar även Space Academy – en tech-hub för unga, content och musikstudios, restauranger, lokaler för co-working och en butik. I början av 2022 öppnar vi hyllningsutställningen Avicii Experience i samarbete med Tim Bergling Foundation.

Kapacitet

Utöver en ultramodern arena med 449 sittplatser, plug & play-möjligheter och en 19x5m bred LED-skärm, finns flera dynamiska möteslokaler och ytor för sociala events.

Underhållning

Space Arena är skapad för att möta alla unika behov och krav som finns inom underhållning, e-sport och gaming. Här kan du se ditt team tävla mot sina konkurrenter, njuta av storskalig liveunderhållning, konserter, spellanseringar, evenemang och konferenser.

Adress

Sergelgatan 2
111 57  STOCKHOLM

Passar för

Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Museum, Annorlunda plats

Antal personer 4 - 449

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta