Södra Teatern - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Södra Teatern

Södra Teatern är en av de äldsta och mest mytomspunna nöjesställena i Stockholm. Här finns en teater, levande musik, flera klubbar, mat och dryck – allt under samma tak på vackra Mosebacke. Flera av våra lokaler går att hyra privat för fest eller event. Välkommen till Södra Teatern!

50-250 personer Öppet till 01:00

Kapacitet

På Södra Teatern erbjuder vi flera lokaler för ert event eller stora fest! Kristallen med sin slående utsikt över Stockholm, en stor bar och en härlig terras med utsikt över Mosebacketerrassen. I lokalen finns även en mindre scen som kan används för live-akter eller DJs. På våning 7 finns Champagnebaren

I Kristallen kan vi förvandla lokalen som ni vill för ert event eller stora fest! Med en stor bar, slående utsikt över Stockholm och en härlig veranda är Kristallen perfekt för fester och events. Lokalen, som går i gustaviansk stil, kallas även Söders vardagsrum och har en mindre scen som kan användas för dj:s och live-akter. När vädret tillåter finns även tillgång till en privat terrass med vacker utsikt över Mosebacketerrassen. Plats för upp till ca 250 minglande gäster.

Södra Teaterns festvåning på våning sju, även kallad Champagnebaren, är perfekt för mingel, fester och födelsedagar. Lokalen har en härlig veranda med Stockholms absolut vackraste utsikt. Fönstren sträcker sig åt tre av fyra väderstreck och du har en härlig utblick österut mot Stockholms inlopp, norrut över Gamla Stan och söderut mot anrika Mosebacke Torg. Plats för upp till 120 minglande gäster.

Öppettider

Veckodag fredagar samt lördagar gäller sluttid kl 22.00, efter det övergår kvällen till nattklubb i Södra Teaterns alla lokaler.

Mat

Vi erbjuder:
- Södra Teaterns Street Food-Meny
- Drinktilltugg
- 3-rätters Bordsbuffé / Sharing-meny
- Under julperioden erbjuder vi Södra Teaterns Christmas Street Food- meny, en julinspirerad meny perfekt för julfesten!

Underhållning

Lokalen Kristallen erbjuder alla möjligheter att ha föreläsare, DJ eller band på scenen som finns i lokalen. Ljudanläggning samt projektor finns i lokalen.

Utrustning

I lokalen finns scen för föreläsning eller liveband. Projektor, ljudanläggning och scenljus finns. Lokalen kan möbleras fritt t ex ståbord. I bakre delen av lokalen finns gott om plats för mingel vid baren med vacker utsikt över Stockholm.

Adress

Mosebacke Torg 1 - 3
116 46  STOCKHOLM

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang, Nattklubb

Vad ingår?
Festpaket
Festpaket:
- Välkomstdrink 1 glas champagne
- Södra Teaterns Street Food Meny inkl dessert (mingel-meny)
- 2 glas vin
- Lokal inkl.
Frånpris/prisexempel vid 100 personer: 1 285 kr per person inkl moms.

Antal personer 50 - 250

Stänger kl 01:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta