Sånga-Säby Hotell & Konferens - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Sånga-Säby Hotell & Konferens

Välkommen till en fantastisk festplats på Mälaröarna. Vi kan hjälpa till med allt från födelsedagar till vackra bröllop och härliga galamiddagar.

1-300 personer Öppet till 01:00

Endast 35 km från Stockholm City ligger denna vackra pärla precis vid Mälarens strand. Vi har fantastiska lokaler och omgivningar både för de stora festerna, såväl som de mer intima arrangemangen. Vi kan ordna cowboyfester i vår fantastiska lada, skaldjursbuffé i ekparken eller galamiddag i vår restaurang med utsikt över Mälaren. Vill ni ha en intimare fest för er själva är vår herrgård perfekt. Kort och gott, kontakta oss till nästa fest – vi hjälper er att ta ert arrangemang till perfektion.

Kapacitet

Vi har flera olika lokaler som passar både det lilla sällskapet och sällskap upp till 300 personer. Alla våra lokaler är väldigt anpassningsbara både vad gäller utsmyckning och storlek på sällskap.

Öppettider

Med möjlighet till 03.

Dryck

Vi har ett stort och varierat utbud av både alkoholhaltiga drycker såväl som alkoholfria. Vi har ett brett biodynamiskt och ekologisk sortiment av viner i flera olika prisklasser. Vi kan även stoltsera med en välfylld whiskeybar med över 70 olika sorter, och en inom området mycket kunnig bartender.

Underhållning

Vill ni ha underhållning under middagen, dj och dansgolv på kvällen, eller varför inte en stråkkvartett när gästerna anländer? Vi har möjlighet att ordna det mesta i underhållningsväg.

Utrustning

Wifi finns fritt på hela anläggningen, vi har scenmoduler, projektorer, filmduk, mikrofoner och högtalarsystem för föreläsningar, tal mm. Det vi inte har på plats hjälper vi till att hem enligt önskemål.

Adress

179 96  SVARTSJÖ

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Herrgård / Slott, Festvåning, Restaurang, Skärgårdsmiljö

Antal personer 1 - 300

Stänger kl 01:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta