Salt & Sill - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Salt & Sill

Destination Salt & Sill ligger på Klädesholmen i den bohuslänska skärgården. Här finner ni ett flytande hotell och en restaurang som blivit nämnd världen över för sin smakrika mat inspirerad från havet. Här får ni en totalupplevelse inom mat, dryck och boende med Klädesholmens rogivande havsmiljö som unik ingrediens.

20-100 personer

Salt & Sill har vi alla förutsättningar för att göra din tillställning på västkusten helt fantastisk och oförglömlig. Med våra enastående kockar, professionella servispersonal och en unik miljö kan vi skapa de perfekta förutsättningarna för att göra din fest till något alldeles extra.

Salt & Sill är beläget i en vacker havsmiljö i Bohuslän som i sig självt är en upplevelse. Vi garanterar att den här magiska platsen kommer att sätta guldkant på din fest. För de som önskar en avskild och fridfull miljö för sin fest har vi festlokaler som passar perfekt. Tillsammans planerar vi festen för att varje detalj och ögonblick ska kännas extra speciella.

Vi erbjuder en rad olika möjligheter för att skapa den perfekta festen. Vår största festlokal, Sillsalteriet, har plats för upp till 100 gäster och ger dig möjlighet att skapa en storslagen fest. För mindre sällskap upp till 20 personer är vår mysiga restaurangsjöbod det perfekta valet. Här kan ni njuta av en intim och mysig atmosfär som kommer att göra er tillställning extra speciell.

Låt oss vara en del av dina bröllopstankar eller din festplanering och skapa en magisk upplevelse tillsammans. Hos oss på Salt & Sill är vi dedikerade till att göra varje tillställning till något alldeles extraordinärt.

Kapacitet

På Salt & Sill finns alla förutsättningar för att göra din fest eller ert bröllop på västkusten så fantastiskt och minnesvärt som möjligt. Med hjälp av våra lysande kockar, proffsiga serveringspersonal och unika miljö får du förutsättningarna för en bra tillställning.

Hos oss finns stora variationsmöjligheter, från fest med upp till 100 gäster i vår största festlokal, Sillsalteriet, till mindre tillställning i vår mysiga restaurangsjöbod som lämpar sig för sällskap upp till 20 personer.

Adress

Klädesholmen
471 51  TJÖRN

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang, Skärgårdsmiljö, Annorlunda plats

Antal personer 20 - 100

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta