ProfilHotels Nacka - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

ProfilHotels Nacka

Varmt välkommen till våra vackra lokaler! Skall ni hålla stor fest eller ett mindre firande? Vi har alla möjligheter för att skapa perfekta förutsättningar för en lyckad tillställning!

1-220 personer Öppet till 01:00

På Profilhotels Nacka erbjuder vi lokaler både för små och stora tillställningar. Vår största sal, ”Salongen” tar upp till 220 personer och här kan ni arrangera både företagsarrangemang, bröllop och andra större fester. I entrévåningen har vi ”Green room” som kan ta upp till 100 personer i sittning eller mingel. Önskar ni en mindre middag hjälper vi gärna till med det i vår A la carte restaurang Angelini eller i vår Chambre Separee på 9:de våningen. Varmt välkomna till oss!

Kapacitet

Salongen i Art Deco stil har stora ljusinsläpp. Tillhörande denna lokal har ni en lounge där ni kan ta fördrink, ha bar eller dans efter middagen.

Öppettider

Efter era önskemål, men vi har serveringstillstånd till 01:00.

Mat

I vår A la carte restaurang serverar vi en Italiensk Amerikansk inspirerad meny. I våran festvåning har vi en rad färdiga menyer, men vi är lyhörda på era önskemål och vår köksmästare hjälper gärna till att sätta en specialkomponerad meny till ert arrangemang.

Dryck

Fullständiga rättigheter, Vinlistan har mestadels italienska viner.

Underhållning

I Salongen och Green Room finns goda förutsättningar för att arrangera musik och dans. Salongen har redan en scen på plats, övrig teknik hyrs in för underhållning. Vi hjälper gärna till att förmedla teknik.

Utrustning

Salongen är utrustad med projektor, stor filmduk, JBL högtalarsystem. Övrig teknik finns det färdiga paket på att hyra in, alternativt så hjälper vår teknikfirma till att ta fram offert efter era önskemål.

Adress

Värmdövägen 84
131 54  Stockholm

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Antal personer 1 - 220

Stänger kl 01:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta