Pop House Hotel - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Pop House Hotel

Pop House och ABBA The Museum erbjuder en unik och spännande miljö för ert nästa event! Med musiken i fokus skapar vi en plats för härliga fester och inspirerande möten. Förhöj ert besök hos oss med en guidad tur i ABBA The Museum och avsluta sedan med en middag i vår restaurang. Vi har mötes- och eventmöjligheter för upp till 600 personer.

10-350 personer Öppet till 01:00

En helkväll eller dag på Pop House och ABBA The Museum ger dig och dina kollegor och kunder en oförglömlig upplevelse med musik, sång, dans och god mat & dryck. Du kan provsjunga i Polarstudion och välja mellan några av ABBAs otaliga hits, som t ex The Winner Takes It All eller Dancing Queen. Prova ABBAs ikoniska scenkläder virtuellt eller bli den femte medlemmen i ABBA genom att stå på vår stora scen tillsammans med medlemmarna i ABBA och sjung Mamma Mia eller Dancing Queen. Allt spelas in på din personliga ABBA-biljett. Avsluta kvällen med en god middag i vår restaurang POP HOUSE Food&Bar och bo över på POP HOUSE Hotel.

POP HOUSE Hotel och ABBA The Museum har allt du behöver för att skapa ett oförglömligt event – musik i världsklass, sång och dans!

Kapacitet

Vårt Glashus (som ligger i anslutning till restaurangen POP HOUSE Food&Bar) är en perfekt yta för mingel, paneldiskussioner, liveframträdanden, konferenser, seminarier och andra typer av event. Här kan vi ta emot upp till 250 personer. Om ni är en större grupp kan ni även boka Glashuset och vår restaurang i kombination och då kan ni vara upp till 600 minglande gäster. POP HOUSE Food&Bar serverar en bistromeny med influenser från hela Europa. I restaurangen kan vi erbjuda sittande middag för upp till 120 personer.

Dryck

Vi erbjuder färdiga dryckespaket i varierade priser samt även möjlighet till dryckesbiljetter och dryck på avräkning enligt kundens önskemål.

Underhållning

Vi erbjuder er en oförglömlig kväll, tillsammans med ABBAs original kostymdesigner Owe Sandström. Kvällen inleds med att Owe på ett personligt sätt berättar om sin design, och hur kostymerna blev till. Eller som vi brukar säga hos oss ”The true story behind the costumes”.

Owe har dessutom med sig unika kostymexempel som inte visas i vår ordinarie utställning. Det blir en oförglömlig kväll fylld med mycket skratt! Närmre ABBA än så här kan du inte komma.

Vi erbjuder möjlighet till scen och där vi har teknisk utrustning för möjlighet till DJ och Band.

Utrustning

Glashuset på POP HOUSE har möjlighet till en flexibel möblering efter kundens önskemål. I lokalhyran ingår även följande:
- Scen
- 98" skärm
- PA
- Grundläggande ljusrigg
- Egen bar
- Mikrofon
- Del av uteservering

Adress

Djurgårdsvägen 68
115 21  Stockholm

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Festvåning, Museum, Annorlunda plats

Vad ingår?
Pris för festpaket

från 1180 kr

Priset gäller per person och inkluderar moms
  • Välkomstdrink
  • 3-rättersmiddag
  • 2 glas med ombjud
  • Kaffe/te
  • Lokal

Antal personer 10 - 350

Stänger kl 01:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta