Meeting Room - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Meeting Room

Meeting Room har alla förutsättningar för ett lyckat event. Här förenas goda möten och events i en kreativ miljö.

10-300 personer Öppet till 02:00

Stockholms modernaste event- och festvåning finns på Kungsholmen i ett mysigt område med närhet till bra förbindelser och boende. Meeting Room är en industrilokal som fått ett modernt utryck och en minimalistisk stil. Den ljusa och avskalade lokalen gör det möjligt att med små enkla medel förvandla lokalen och skapa den karaktär och känsla som önskas för eventet. Lokalen erbjuder stora lättarbetade ytor och högt i tak, vilket skapar stora möjligheter. Av oss kan ni beställa mat och dryck, möbler, teknik, personal och annan eventservice. Vi ser till att underlätta ert arbete och möjliggör för ett lyckat event.

Kapacitet

Lokalens totalyta är 1000 m2 som är fördelat på fyra större lokaler och sju mindre konferensrum, alla rustade med förstklassig teknik och moderna designmöbler. Rummens olika storlek och kapacitet gör det möjligt för både små och stor grupper att arrangera event i olika karaktär. Det är möjligt att boka ett rum eller hela lokalen och få tillgång till Meeting Room exklusivt. Vi erbjuder allt från en rå lokal till en helhetslösning och projektledning.

Öppettider

Dagskonferens: 07.00 – 19.00
Eventlokal: dygnet runt
Festvåning: till 02.00

Mat

Tillsammans med våra cateringpartners erbjuder vi mat i toppklass. Vi erbjuder allt från enklare förtäring till exklusiva middagar.

Dryck

Vid medtagen dryck tillkommer en korkavgift. Vi erbjuder dryckespaket och bar.

Underhållning

Scen till DJ, föreläsare och underhållnings finns på plats. Liveband får spela fram till 22.00 och DJ/musik till 02.00. Vi skräddarsyr och tar fram förslag utefter önskemål och eventets karaktär.

Utrustning

Alla rum är utrustade med projektor och duk alternativt bildskärm samt PA-system. Vi erbjuder paketerade lösningar för teknik och utrustning för konferens och fest.

Adress

Box 22 105
104 22  STOCKHOLM

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Antal personer 10 - 300

Stänger kl 02:00

Du kan ta med egen mat.

Du kan ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta