Lindholmen Conference Centre - Lindholmshallen - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Lindholmen Conference Centre - Lindholmshallen

Lindholmen Conference Centre – I en innovativ & högteknologisk miljö längs kajkanten på Lindholmen!

150-500 personer

Lindholmen Conference Centre erbjuder en stimulerande och innovativ miljö med nyskapande arkitektur, närheten till vattnet och bryggor. Den stora flexibiliteten och den unika miljön gör att Lindholmen Conference Centre kan erbjuda förstklassiga konferenser och arrangemang. Den största konferenssalen rymmer 600 personer och hela konferensanläggningen har kapacitet för cirka 1000 personer. Området ger också stora möjligheter till utomhusarrangemang, både på land och i vattnet.

Kapacitet

Lindholmshallen har en kapacitet för upp till 500 personer som mest för middagar, banketter eller arrangemang. Vi kan även möblera med runda bord när hallen transformeras till festvåning, som man kan skräddarsy med enklare medel för att få den miljö och känsla för ert företagsevent. Hallen passar bra för event där man verkligen vill sätta sin egen prägel på dekor, design och inramning. I lokalen finns en större scen för framträdande och tal, och vi hjälper givetvis till med kompletterande ljud, ljus osv för att festen ska bli lyckad! I foajén utanför festvåningen har man möjlighet att servera fördrink och samla gästerna inför kvällens arrangemang. Här kan man även ha mingel efter sittningen och sätta upp barer.

Öppettider

Serveringstillstånd till 01:00, ev. förlängning kan diskuteras vid behov.

Mat

Vi erbjuder ett brett utbud av 3-rätters middagar, bufféer samt canapéer. Vi arbetar ofta med säsongens råvaror.

Dryck

Vi rekommenderar gärna ett lämplig dryckespaket i samband med ert arrangemang hos oss – vi har gedigen kunskap och en bredd på vår dryckeslista från världens alla hörn!

Underhållning

I Lindholmshallen finns stora möjligheter att erbjuda större musik- och underhållningspaket i och med den stora fasta scenen och all befintlig teknik. Har ni behov av hjälp med bokning av underhållning, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi gärna till med förslag och kontakter.

Utrustning

Lokalen är komplett utrustad med restaurang-möblering och givetvis ingår en elegant uppdukning för er när ni bokar kårrestaurangen. Vi har mycket befintlig teknik, ljud, ljus i lokalen – kontakta oss så skräddarsyr vi efter era behov!

Adress

Lindholmen Science Park, Lindholmspiren 5
417 56  GÖTEBORG

Passar för

Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Antal personer 150 - 500

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta