Lejondals Slott - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Lejondals Slott

Vi vill kunna erbjuda det bästa för just dig. Oavsett om du vill ha en galamiddag, en trevlig födelsedagsfest eller ett bröllop. Det är endast fantasin som sätter gränser för vad ni vill göra.

15-150 personer

Lejondals Slott är vackert beläget vid Lejondalssjön, med rika möjligheter till fiske och bad. Området och parkerna runt slottet är mycket natursköna och slottet med sin vackra tegelrosa stråbruksfärg gör skäl för epitetet "sagoslott". På Lejondals Slott kan varje gäst känna sig varmt omhändertagen och fri att vistas i slottets alla salonger.

Lejondals Slott ligger nära Stockholm men också övriga världen. Både Arlanda flygplats och Stockholm ligger på 45 kilometers avstånd.

Välkommen!

Kapacitet

Lejondals Slott erbjuder totalt fyra stycken matsalar var av den största matsal tar lite drygt 80 personer i sittande middag.

Öppettider

Enligt överenskommelse.

Mat

Svensk mat med fokus på närodlat.

Underhållning

DJ går att hyra genom oss,
Band på scen – efter förfrågan
Aktiviteter m.m. - Vi har ett rikt utbud av aktiviteter som vi har tillsammans med en samarbetspartner. På Lejondals Slott finns det även boule, crocket, brännboll att tillgå eller varför inte ta en tur ut i våra roddbåtar på vackra Lejondalssjön.

På andra sidan Lejondalssjön ligger friluftsområdet Hällkana där det finns ett fint elljusspår och en badstrand. Dit tar ni er lättast med bil eller till fots ca 2km, det går även att låna våra roddbåtar och ro över när vädret tillåter.

Är ni sugna på golf har vi några av Sveriges finaste golfbanor runt hörnet. Endast 7 min från oss ligger den fantastiska Bro Hof Slott Golf Club, 10 min från oss ligger Annika Sörenstams hemmabana Bro-Bålsta Golfklubb och på 17 min tar ni er till härliga Kungsängens Golf Club. Förbokning av greenfee krävs på samtliga banor.

Utrustning

Musikanläggning, ljud och ljus går att hyra genom oss.

Adress

Lejondal
197 34  BRO

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Herrgård / Slott, Restaurang, Annorlunda plats

Vad ingår?
Pris för festpaket

från 1 kr

Priset gäller per person och inkluderar moms
  • Välkomstdrink
  • 3-rättersmiddag
  • 2 glas med ombjud
  • Kaffe/te
  • Lokal

Vad ingår?
Pris för bröllopspaket

från 1 kr

Priset gäller per person och inkluderar moms
  • Brudskål
  • 3-rätters bröllopsmeny inkl. 3 glas vin
  • Kaffe/te
  • Bordsdekorationer
  • Lokal
Lejondals Slott är ett riktigt sagoslott som skapat för ert drömbröllop! Slottet stod färdigt 1892 och har under årens lopp haft förmånen att hålla åtskilliga bröllop i slottssalen. Vi erbjuder otroligt vackra miljöer för unika bröllop, stora som små. Hos oss finns inga standardbröllop.

Hos oss kan ni ha er vigselceremoni i vår sagolika slottsträdgård eller varför inte invid den hänförande Lejondalssjön?

Vår köksmästare komponerar med yttersta omsorg er bröllopsmiddag och tillsammans med vår sommelier väljer ni ett passande dryckespaket. Genom vårt samarbete med flertalet konditorier arbetar vi tillsammans fram er dröm bröllopstårta. Våra matsalar kan ta upp till 150 personer och vi hjälper gärna till med andra arrangemang såsom middag kvällen innan eller mingel.

Borden dukas med linneduk, linneservetter och en standard uppsättning av blommor på varje bord.
Önskas exklusivitet begär separat offert.

Antal personer 15 - 150

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta