Landvetter Airport Hotel - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Landvetter Airport Hotel

Tro, hopp och kärlek! Störst av allt är kärleken! Vig er och ha bröllopsmottagningen hos oss på Landvetter Airport Hotel. Mingel från 6 personer och uppåt. Fyra smarriga snittar 135 sek/person, till det serverar vi dryck efter ert val (ingår ej). Bröllopstårta med kaffe beställer vi så att det passar er. Sen checkar brudparet in på sitt romantiska rum och på kvällen serveras en härlig trerätters middag i restaurangen. På morgonen avnjuts frukost innan bröllopsresan hägrar. Del i dubbelrum inkl. 3 rätters middag och frukost 945 sek/person/natt.

2-70 personer

Med vår placering på en internationell flygplats har Landvetter Airport Hotel varit hem åt förväntansfulla turister, hårt arbetande affärsresenärer och piloter från när och fjärran, sedan 1987. Våra ljusa lokaler i varierande storlek anpassar vi efter just ditt event. Maten lagas på plats i restaurangen. Här samarbetar vi med lokala producenter för bästa smakupplevelsen.

Kapacitet

Ljusa lokaler i varierande storlek med all teknisk utrustning för ditt möte. Vi anpassar lokalen så att den matchar dina önskemål. Restaurangen är personligt inredd med fokus på konst och design.

Öppettider

Anpassade efter dina önskemål.

Dryck

Stort urval av öl, vin, drinkar samt alkoholfria alternativ. Vi är väldigt stolta över vårt breda sortiment av kvalitetsviner.

Underhållning

Alla våra lokaler är utrustade med relevant ljud- och bild-teknik för möten – även videomöten. I vår största sal finns scen.

Utrustning

Alla våra lokaler är utrustade med relevant ljud- och bild-teknik för möten – även videomöten. I vår största sal finns scen som ingår. Möblering anpassar vi efter era önskemål.

Adress

Box 2103
438 13  LANDVETTER

Passar för

Bröllop, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Antal personer 2 - 70

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta