Kajskjul 8 - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Kajskjul 8

Kajskjul 8 – en lokal, tusen möjligheter!

100-900 personer

På Kajskjul 8 har vi alla möjligheter att göra verklighet av dina idéer. Med lite fantasi, vår stora kapacitet och långa erfarenhet skapar vi tillsammans ett oförglömligt event - precis som du vill ha det.

Kapacitet

I våra nyrenoverade lokaler sitter du bekvämt på sköna stolar vid trevligt dukade bord. Efter att ha tagit bort skymmande pelare och höjt golvet i bakre delen av lokalen, är sikten öppen och fri mot scenen. Allt för att göra det så trivsamt och lättillgängligt som möjligt för dig som gäst.

Kajskjul 8 erbjuder eventlösningar för alla sorters sällskap. Är ni 10-60 gäster använder vi oss av Maritimans fartyg som ligger väl förankrade vid Packhuskajen precis intill Kajskjul 8. För större grupper på 100-900 gäster är Kajskjul 8:s trevliga lokaler det självklara valet. Med en öppen planlösning på hela 800 kvm går det att utnyttja salen på många olika sätt.
Sommartid har ni även tillgång till vår 70 m långa och härliga veranda med utsikt över vattnet. För riktigt stora sällskap finns det möjlighet att använda Packhuskajen precis utanför, där vi bland annat kan bygga tält med scen och golv etc. för upp till 2500 gäster.

Öppettider

Varierande.

Mat

För oss på Kajskjul 8 är maten en viktig del i upplevelsen hos oss. Våra kockar tillagar med varsam hand allt från svenskt närodlat till läckerheter från det internationella köket; allt från asiatiskt och italienskt till amerikanskt och libanesiskt
Vare sig du önskar en trerättersmiddag, mingelmat, buffé eller har andra önskemål, hjälper vi dig att ta fram rätt meny för just ditt event.

Dryck

Fullutrustad bar.

Underhållning

Bra grund-PA, ljud/ljus. Väl anpassat till lokalens storlek, höjd och antalet gäster. Kompletterande teknik tas in vid behov.
32 kvm stor scen samt en mindre vid entrén.
Band och DJs fungerar utmärkt i våra lokaler och tillsammans med våra kunniga tekniker skapar vi möjligheter för just det ni önskar.

Utrustning

I lokalen finns tillgång till bord och stolar för sittningar upp till 600 personer. Det finns också ett antal höga buffébord samt ett 15-tal ståbord.

Önskas annat möblemang hyr vi gärna in detta efter era önskemål.

Projektor hyr vi in till våra event för att få utrustning som är anpassad just för ert event. Detta gäller också PA för vår lilla scen.

Adress

Packhusplatsen 11
411 13  Göteborg

Passar för

Privat fest, Bröllop, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Antal personer 100 - 900

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta