Humlegården Konferens - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest
1

Humlegården Konferens

Varmt välkommen till Humlegården konferens i hjärtat av Stockholm! Hos oss bokar ni fräscha och högt belägna lokaler med mycket ljusinsläpp. Vi erbjuder en egen våning för konferenser och olika typ av möten och tillställningar.

2-80 personer

Högst upp på Humlegårdsgatan 14 hittar ni Humlegården konferens med möjlighet för olika typer av möten, mingel och konferenser. Vid större tillställningar (max 80 personer) öppnar vi upp till utbildningssalen där vi kan servera både mat och dryck och ordna med underhållning. Vi ordnar med allt vad ni kan önska, såsom mat, dryck, ljud och ljus. Välkommen med din bokningsförfrågan.

Kapacitet

I utbildningssalen sitter upp till 32 personer bekvämt och luftigt i skolsittning. Utbildningssalen tar även upp till 50 personer i biosittning. Det finns även möjlighet att tömma hela rummet och ordna med ståbord, serveringsbord och en eventuell scen om det skulle önskas. I anslutning till utbildningssalen ligger mingelområdet med ett kök, ståbord och en stor härlig terrass med utsikt över Östermalms takåsar.

Öppettider

Vi anpassar oss efter era önskemål och håller öppet alla dagar i veckan och även vid alla tidpunkter.

Mat

Då vi inte har ett eget kök kan vi beställa catering såsom bufféer och plockmat som snittar.

Dryck

Vi löser de flesta önskemål.

Underhållning

Vi har inbyggda högtalare i lokalerna men det är även möjligt att hyra in högtalarsystem och DJ. Det finns möjlighet att bygga en mindre scen inne i utbildningssalen för presentationer och liknande. Utbildningssalen är även utmärkt för kurser och föreläsningar.

Utrustning

Det finns inbyggda högtalare i lokalerna men det är möjligt att hyra in högtalarsystem. Belysningen är anpassningsbar med flertalet olika lampor och spotlights. I mingelutrymmet finns det ståbord som går att ta bort om man så önskar.

Adress

Humlegårdsgatan 14
114 46  STOCKHOLM

Passar för

Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Festvåning

Antal personer 2 - 80

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta