Hotell Sommarhagen - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Hotell Sommarhagen

Familjefester såsom släktträffar och bröllop lämpar sig mycket väl här på Sommarhagen. Eller kanske tar du hit kompisgänget för en trevlig och händelserik helg?! Här finns allt, både för det lilla sällskapet och den större festen.

Tillsammans syr vi ihop er vistelse hos oss med allt vad det innebär. Goda middagar, picknickar, roliga aktiviteter och boende. Upplev allt detta med dina nära och kära och låt det bli ett minne för livet!


Familjefest
Många är de sällskap som har träffats och trivts i vår familjära miljö här på Sommarhagen. Koppla av, bo, ät och träffas genom roliga aktiviteter tillsammans. Låt oss sköta arrangemanget, så kan ni umgås och ha trevligt!

Välj någon av våra många aktiviteter för att göra dagen extra minnesvärd.

Kanske Tracker i skogen eller lerduveskytte? Eller paddla på någon av omgivande vildmarkssjöar och grilla medhavd matsäck?

För det större sällskapet finns möjlighet att hyra hela Sommarhagen, med hotellrum, restaurang, samlingsrummet i den historiska tionde-boden.
Och framför allt hela den fantastiska trädgården! Kanske vill ni bjuda på helstekt vildsvin från den stora grillen i trädgården? Eller avsluta kvällen i relaxavdelningen med utomhusvarmbadkar och vedeldad bastu? Eller kanske bjuda upp till dans i tionde-boden?

Möjligheterna är många – bara fantasin sätter gränser!
Vi skräddarsyr gärna er vistelse – kontakta oss, så hjälps vi åt att skapa en helg ni kommer att minnas.

Bröllop
Bröllopsdagen är en alldeles speciell dag som blir ett minne för livet.

Många har valt att fira den här på Sommarhagen – den gamla prästgården med rött hus och vita knutar, omgivet av en fantastisk trädgård. Utsikten över hagen och den bakomliggande sjön, inramar idyllen.

Vi hjälper er att planera er fest, så att den blir som ni vill ha den. Antingen ni vill ha vigseln i vår historiska tiondebod, under gullregnsträdet i trädgården eller på ångbåten på sjön Sommen. Självklart kan ni även ha vigseln i någon av de omgivande vackra kyrkorna och kanske ta er hit i vit limousine eller med häst o vagn.

Ni hyr hela Sommarhagen, med tillgång till hela hotellet med 16 hotellrum, samt en Gårdssvit med 2 dubbelrum, restaurang med två matsalar, tiondebod, en fantastisk trädgård och relaxavdelning med utomhus varmkarbad och vedeldad bastu.

Kapacitet

Hyr hela hotellet med hotellrum och 36 bäddar, omgivande trädgård (7000 m2), restaurang, sommarveranda, utomhus varmbadkar, lokal från 1700-talet för konferens, familjefest, bröllop. Vi har 60 restaurangplatser inne och 28 platser ute.

Öppettider

Öppet året runt.

Mat

À la carte meny i samråd med kunden.

Dryck

Fullständiga rättigheter.

Underhållning

Vi kan erbjuda många olika aktiviteter samt även musikunderhållning enl era önskemål.

Adress

Malexander
595 73  BOXHOLM

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Mingel, Företagsarrangemang, Övrigt

Typ av lokal

Annorlunda plats

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta