Hotell Kristina - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Hotell Kristina

Hotell Kristinas mysiga restaurang, bar och lounge med utsikt ner mot Mälaren eller stora festlokal Teatern, är den perfekta platsen för bröllopsfest, party, mingel, stämningsfull middag, skön underhållning och vild dans. Inget är omöjlig en dag och kväll som denna.

2-150 personer Öppet till 01:00

Tillsammans med dig tar vi fram ett fest- eller bröllopspaket, som inkluderar allt man kan önska och lite till. Till Kristina kommer de som vill ha personlig service för sig och sitt sällskap, högklassig ekologisk mat och dryck, skön stämning och en plats som skapat för party!

Vi erbjuder möjligheten att boka på övernattning med vår generösa, ekologiska frukost. Har ni långväga gäster är det trevligt att arrangera en lättare välkomstmiddag dag före, som perfekt stämningshöjare. Eller varför inte passa på att samlas och fnissa åt er härliga festkväll vid en gemensam frukost dagen efter.

Vi ser fram emot att höra av dig för att visa runt, prata igenom önskemål och förväntningar och skicka ett trevligt förslag baserat på det.

Kapacitet

Hotell Kristina har två festlokaler. Vår restaurang i modern funkisstil passar bäst för upp till 80-90 personer. Då äger hela arrangemanget rum på samma plats. För större sällskap (max 150) startar kvällen oftast i restaurangen med middag, för att sen fortsätta i vår läckra, stora festlokalen Teatern. Möjligheterna är oändliga. Här finns perfekta utrymmen för exempelvis en exklusiv champagnebar och en scen där du kan ha ett band som underhåller live, uppträdanden, DJ, show etc - det är bara fantasin som sätter gränser.

Mat

Ekologiskt, meny i samråd med vår köksmästare.

Dryck

Enbart ekologiska viner, full bar.

Underhållning

Teatern passar utmärkt för DJ, band och dans.

Utrustning

Efter överenskommelse.

Adress

Rektor Cullbergs väg 1
193 35  SIGTUNA

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Antal personer 2 - 150

Stänger kl 01:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta