Hotel Riverton - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Hotel Riverton

Varmt välkommen till mötesplatsen vid vattnet

Livet är fullt av betydelsefulla händelser värda att fira. Dela med dig av dina drömmar med oss och låt oss på Hotel Riverton vara med att förverkliga dem.

10-400 personer Öppet till 01:00

Letar du efter en modern och elegant bankettsal för din bröllopsfest eller företagsevenemang? En galamiddag, ett jubileumsfirande, en cocktailmottagning, baby-shower eller ett födelsedagsfirande? Vårt erfarna team hjälper dig att planera och skräddarsy ditt evenemang efter dina önskemål och vision.

En av våra dedikerade teammedlemmar kommer att vara din personliga kontaktperson, tillgänglig för dig under hela utvecklingen från offert till utförande för att säkerställa trygghet och högsta kvalité av vår service. Med mångsidiga lokaler och de bästa tekniska bekvämligheterna i huset slutar möjligheterna med din fantasi. Den kulinariska upplevelsen är en viktig aspekt av alla evenemang, låt vårt duktiga team av kockar bidra till att skapa en oförglömlig upplevelse.

Med lokaler för upp till 400 personer kan vi ordna allt från ett intimt event till en storskalig fest. Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa ett lyckat event från början till slut.

Kapacitet

Vår största lokal, The Congress är en modern och elegant bankettsal som tar upp till 150 sittandes gäster. I direkt anslutning till lokalen ligger vår eventrestaurang, Restaurant ONE med endast en flexibel vägg mellan. Restaurant ONE tar 250 sittandes gäster, och tillsammans med The Congress kan vi ta emot arrangemang för upp till 400 personer.

Mat

Den kulinariska upplevelsen är en viktig aspekt av alla evenemang. Vårt begåvade team av kockar kommer att sätta säsongsmenyer för större grupper med stor omsorg.

Dryck

Vinparningar som rekommenderas av vår sommelier kommer att finnas tillgängliga att lägga till, till din valda meny.

Underhållning

Låt en av våra strålande bartendrar se till att festen fortsätter med spännande drinkar från Dandy Bar i Restaurant ONE medan ett band eller DJ av ditt val spelar på 22 kvm-scenen med ljuddämpande matta.

Utrustning

För företagsevenemang förstår vi att du kan behöva kombinera affärer med nöje. Vår Restaurant ONE och eventlokaler är alla utrustade med den högsta standarden på teknik, med ett fantastiskt skräddarsytt ljud- och ljussystem och projektorskärmar, säkerställer vi att du enkelt och smidigt kan hålla din presentation eller tal under middagen eller evenemanget.

Adress

Stora Badhusgatan 26
411 21  GÖTEBORG

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Antal personer 10 - 400

Stänger kl 01:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta