Hjortviken Konferens - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Hjortviken Konferens

Hjortviken Konferens ligger i natursköna Hindås, endast 25 minuter med bil från centrala Göteborg.

2-140 personer

Alla våra konferenslokaler har sjöutsikt och är utrustade som ett Komboxrum med dagens och morgondagens teknik – allt för att möta våra gästers önskemål om utrustning och teknisk säkerhet.

God mat och dryck njuter ni av i vår fina matsal med sagolik sjöutsikt. Om vädret tillåter njuter ni av samma mat, dryck och utsikt på terrassen istället.

Vi är stolta över vårt aktivitetsutbud; vare sig ni är få eller flera, vill vara inne eller ute, har gott eller ont om tid, har vi något att erbjuda.

Kapacitet

Hjortviken konferens har 10 välutrustade konferenslokaler med sjöutsikt. Den största tar upp till 100 personer. Utöver detta finns 13 grupprum med plats för upp till 8 personer. Vår restaurang, också den med sagolik sjöutsikt, har plats för 130 sittande gäster.

Öppettider

Vår reception är bemannad dygnet runt måndag till fredag. På helger öppnar vi på förfrågan.

Mat

På lunch erbjuder vi två alternativ; antingen en buffé bestående av sill- och salladsbord, två varmrätter och en soppa eller en serverad varmrätt.

Till middag kan ni antingen välja en trerätters meny bestående av förrätt, varmrätt och som avslutning vår uppskattade dessertbuffé, alternativt en tvårätters meny med förrätt och varmrätt.

Önskar ni en specialkomponerad gourmet- eller festmåltid, tar vår köksmästare gärna fram ett menyförslag exklusivt för er.

Dryck

Till middagen erbjuder vi ett färdigt vin- eller dryckesförslag från vår sommelier, men du är självklart välkommen att botanisera i vår vinlista för att hitta egna favoriter!

Underhållning

Vi ordnar det mesta, från trubadur med dans till ståuppkomiker och trollkarlar. Vi har också ett brett aktivitetsutbud. Utöver inom- och utomhusaktiviteter i egen regi har vi ett gott samarbete med eventföretag som skräddarsyr aktiviteter hos oss.

Utrustning

Alla våra konferenslokaler är utrustade som ett Komboxrum med dagens och morgondagens teknik – allt för att möta våra gästers önskemål om utrustning och teknisk säkerhet. Likaså finns trådlöst bredband i hela anläggningen och fast (20mb) nätverksuppkoppling i samtliga konferenslokaler.

Adress

Hotellvägen 1
438 54  HINDÅS

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Studentfest, Mingel, Företagsarrangemang, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Antal personer 2 - 140

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta