Grinda Wärdshus - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Grinda Wärdshus

FEST I KLASSISK SKÄRGÅRDSMILJÖ PÅ EGEN Ö

Boende, restaurang, konferens, fest och högtider samt olika roliga aktiviteter hittar ni här mitt i den äkta skärgården och i ett vackert naturreservat. Ön ligger knappt 1,5 timme bort med underbar båtresa eller endast 10 minuter från fastlandet på norra Värmdö. Vi är närmare än du tror men ändå långt bort från storstadens myller.

1-100 personer Öppet till 23:00

VI KAN DET HÄR MED FEST, TRADITION OCH HÖGTIDER
Vi älskar skapandet av oförglömliga minnen vare sig det handlar om ett bröllop, en födelsedag eller kickoff med kollegorna. Här får ni det ni önskar plus lite till.
På ön har vi olika paketlösningar för fest utomhus under både bar himmel eller i kombination med tält med bänkar och bord med tillhörande mat- och dryckespaket som t.ex. vår populära grillbuffé med kock. Det går även att ha flytta in festen inomhus i den vackra gula stenvillan på höjden i ett av våra många olika rum med oslagbar utsikt och eldstäder och kakelugnar i original som är över 100 år gamla.

Kapacitet

60-100 gäster i våra största lokaler under tak, går med fördel under varmare sommarhalvåret att kombinera med ytor utomhus med eller utan vårt tältarrangemang vid större kapacitetsbehov.

Vi har i princip obegränsade möjligheter vid evenemang utomhus sommartid i kombination med tältarrangemang om så önskas. I den gula stenvillan i jugendstil som stått på ön sedan 1908 som utgör Grinda Wärdshus finns många valmöjligheter med våra olika unika lokaler och rum. På ön finns det dessutom två stora uteserveringar (den ena precis vid vattenbrynet) med kanske Stockholms skärgårds mest sagolika havsutsikt och chans till festa till en vacker solnedgång.

Öppettider

Vanligtvis till 23.00 men varierar beroende på årstid och går att förlänga mot extra kostnad.

Mat

På vissa ställen av ön, områden och lokaler och beroende på årstid kan man ha egen mat med sig, dock ej på Wärdshuset.

Hos oss finns många valmöjligheter, från frukost till vickning. Alltifrån vår populära grillbuffé med kock till a la carté.

Dryck

Fullständiga rättigheter. Vi erbjuder ett brett sortiment av vin, öl, sprit samt populära alkoholfria alternativ. Vår personal är kunnig och inspirerar gärna er inför ert val av dryck.

Egen dryck kan tas med på vissa ställen av ön, områden och lokaler och beroende på årstid, dock ej på Wärdshuset.

Underhållning

Många folkkära band, artister och DJs har uppträtt på ön under årens lopp.

Sällskapsspel, både för inomhus och utomhus, finns att låna gratis.

Vi erbjuder många roliga aktiviteter såsom bastubad, kajakpaddling, SUP (stand up paddleboard), cykling och andra adrenalinpumpande aktiviteter via våra många samarbetspartners som t.ex. åka RIB-båt, helikopteråkning, fiske och segling.

Wärdshuset har även kunnig restaurangpersonal med stort intresse och passion för mat och dryck. Önskar ni t.ex. ordna en dryckesprovning med olika spännande smakkombinationer ordnar vi detta med glädje åt er att samlas kring.

Utrustning

Vi erbjuder tillgång till bra bärbar högtalare mot extra kostnad med mycket tryck i, även mindre bärbara finns att tillgå för mindre arrangemang och sammankomster.

DJ-bås som är flyttbar finns på ön, där egen medhavd utrustning kan placeras samt högtalare och förlägningssladdar.

Projektor, projektorduk, whiteboardtavlor och grati wifi finns att tillgå vid kombination av konferens och föreläsning samt stolar och bord.

Värme vid behov utomhus vid kallare väder går att ordna genom våra 5 stycken gasolvärmare som finns att hyra.

Adress

Södra bryggan, Grinda
185 99  VAXHOLM

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Studentfest, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang, Nattklubb, Båt, Skärgårdsmiljö, Annorlunda plats

Antal personer 1 - 100

Stänger kl 23:00

Du kan ta med egen mat.

Du kan ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta