Friends Arena - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Friends Arena

Friends Arena är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll. Här kan du se landslaget spela fotboll, uppleva konserter, motor och ridsport i världsklass. Arenan är unik i sin arkitektur där du som gäst får en närhet till det som händer live. Givetvis speglas även denna bredd av evenemang även i arenans konferensmiljö.

2-75000 personer

Här finns lokaler, ytor och aktiviteter för alla tillfällen och i alla storlekar från 2 till 75 000 personer. Till din konferens, möte eller event erbjuder vi ett brett sortiment av mat och dryck från Operakällaren @ Friends Arena.

Det är lätt att vara kreativ när man vistas i en annorlunda miljö. Lämna den vardagliga arbetsplatsen. Här hör du de stora ögonblickens sus, här hör du applåder från ett publikhav, här får du en känsla av magi och artister i världsklass. Och du får vara en del av det med ditt företag och dina medarbetare.

Hos oss kan man kombinera sitt möte med annorlunda, inspirerande och unika aktiviteter. som fotboll, linbana, taktur eller en guidad visning bakom kulisserna är bara några exempel på aktiviteter du också kan göra hos oss.

Kapacitet

Vi erbjuder lokaler för det lilla mötet för 2 personer upp till event för 75 000.

Öppettider

Konferensavdelningen har öppet måndag-fredag 08:00-17:00. Vi erbjuder självklart även konferens och event utöver dessa tider.

Mat

Friends Arena erbjuder mat i världsklass signerad Operakällaren@ Friends Arena.

Dryck

Vi har ett brett sortiment av dryck, kontakta oss så får du veta mer.

Underhållning

Våra eventlokaler skräddarsyr vi efter era behov, så kontakta oss så berättar vi mer.

Utrustning

Alla våra konferenslokaler erbjuder en fantastisk panoramavy in mot arenarummet. Lokalerna är utrustade med projektor/skärm för uppkoppling mot dator, trådlöst wifi, och konferenskit med block och pennor. Våra eventlokaler skräddarsyr vi efter era behov så kontakta oss så berättar vi mer.

Adress

Råsta Strandväg 1
169 79  SOLNA

Passar för

Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang, Nattklubb, Annorlunda plats

Antal personer 2 - 75000

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta