Elite Hotel Carolina Tower - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Elite Hotel Carolina Tower

Elite Hotel Carolina Tower öppnade den 10 november 2017 i Hagastaden, intill Nya Karolinska Universitetssjukhuset, Karolinska Institutet och Hagaparken.

1-130 personer Öppet till 00:00

Hotellet erbjuder 8 inspirerande konferenslokaler i varierande storlekar, alla utrustade med projektor och skärm samt högtalarsystem. Till detta har vi 221 bekväma rum med sköna sängar, arbetsplats och fräscha badrum. Högst upp i byggnaden, på våning 16, finns hotellets mest exklusiva mötesrum tillsammans med gym, bastu och relaxavdelning med fantastisk utsikt över Stockholm och Hagaparken.

Alla hotellets faciliteter erbjuder högt i tak med panoramafönster samt en genomgående helhetskänsla för inredning och detaljer.

Vi skräddarsyr ert möte, event eller fest!

Kapacitet

Wilhelm Röntgen är vår största konferenslokal med plats för upp till 130 personer. En luftig lokal med bra ventilation och panoramafönster som ger stort ljusinsläpp. Takmonterade BOSE-högtalare erbjuder flexibla lösningar, bland annat kan lokalen delas av till två separata lokaler. Röntgen är anpassad för personer med hörselnedsättning och kan även mörkläggas.

Dryck

Alkoholfritt, vin, öl, drinkar, kaffe och te, lättdryck. Möjligt att skräddarsy.

Underhållning

Musik och underhållning går bra att arrangera hos oss i samband med ett arrangemang, detta måste dock diskuteras och godkännas av hotellets konferensavdelning.

Utrustning

Alla lokaler inkluderar projektor med skärm eller TV-skärm samt takmonterade högtalare. 3 lokaler har en fast styrelsesittning med max 10, 12 och 20 personer runt detta bord, övriga lokaler erbjuder flexibla möbleringar med 2-sits bord och stolar med armstöd. Alla lokaler inkluderar 1 blädderblock med whiteboard, 1 glassboard samt kontorsutrustning så som häftapparat, glassboard pennor, hålslagare, sax och post-it.

Adress

Eugeniavägen 6
113 30  STOCKHOLM

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Vad ingår?
Pris för festpaket

från 990 kr

Priset gäller per person och inkluderar moms
  • Välkomstdrink
  • 3-rättersmiddag
  • 2 glas med ombjud
  • Kaffe/te
  • Lokal

Antal personer 1 - 130

Stänger kl 00:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta