Courtyard by Marriott Stockholm - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest
Foto: Anna Ejemo
Foto: Anna Ejemo
Foto: Anna Ejemo
Foto: Anna Ejemo

Courtyard by Marriott Stockholm

Låt oss presentera en minnesvärd miljö för er fest hos oss på Courtyard by Marriott, Kungsholmen. Våra lokaler är moderna, fyllda med naturligt ljus och kan ta emot sällskap med upp till 200 sittande gäster. Det finns även plats för alla att sova över med 282 hotellrum.

20-200 personer Öppet till 01:00

Varmt välkommen till Courtyard by Marriott, Kungsholmen på Stockholms grönaste adress. Vårt unika läge är nära till stan med anslutningar till Stockholms huvudlederna. Rålambshovsparken finns precis utanför hotellet för härliga aktiviteter i naturen eller varför inte i Skateparken?

Mingla med en fördrink i vår luftiga lobby på våning 2 där det finns gott om plats för er välkomstmottagning. I anslutning till lobbyn finns vår största festvåningslokal "Kungsholmen" med kapacitet att ta emot upp till 200 gäster. Vi erbjuder även en rad mindre lokaler, som är perfekta för mer intima fester. Från kvällen innan till dagen efter finns vårt begåvade kulinariska team på plats för att skapa utsökta rätter som vi är säkra på att ni kommer att njuta av varje tugga.

Alla gäster kan gärna sova över i våra härliga hotellrum med plats för hela familjen och även parkeringsgarage. Vakna utvilad och avslappnad i en utav våra Studios med privat balkong och mycket utrymme för att förbereda er inför festen.

Kapacitet

Vi har 12 olika festvåningslokaler som passar till intima middag till stora fester. Det går utmärkt att även abonnera en del av vår restaurang Björk eller boka en sommarfest på uteserveringen.

Öppettider

Privat lokal fram till Kl 01.00.

Mat

All mat kommer från Björk Bar & Grill där fokus har alltid legat på mat lagad med stor respekt för råvaror, hög kvalitet och en varm service som får dig att känna hemma.

Dryck

I vårt vinpaket ingår några utvalda viner som passar till er meny. Det ingår ett glas till förrätt, ett glas till varmrätt med påfyllning samt ett glas dessertvin.

Underhållning

Hos oss finns det plats för all typ av underhållning och aktiviteter från föreläsningar till DJ och dans.

Utrustning

Våra lokaler är utrustade med modern teknik till ljud och belysning, LCD projektor och skärm. Våra största lokaler är flexibla och kan möbleras enligt era önskemål.

Adress

Rålambshovsleden 50
112 19  STOCKHOLM

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Vad ingår?
Bröllopspaket
Bröllopspaket
Brudskål med cava
3-rätters bröllopsmeny
Specialkomponerat vinpaket
Te & Kaffe
Lokalhyra med standard dukning
Mikrofon för tal
Dansgolv
Bemannad bar med dryck som debiteras efter åtgång
Frånpris Bröllopspaket: 1545 kr

Antal personer 20 - 200

Stänger kl 01:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta