Citykonferensen Ingenjörshuset - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Citykonferensen Ingenjörshuset

Citykonferensen är en konferensanläggning mitt i Stockholm city med tunnelbana runt hörnet och centralstationen ett stenkast bort. Förutom lokaler för konferens och möten, erbjuder Citykonferensen även festvåning och restaurang som passar perfekt för ert event, företagsfest och middagsbjudning. På entréplan finner ni vår restaurang Oxen. I exklusiv och ombonad miljö med kristallkronor och mahognyinredning finns tillfälle och möjlighet till större och mindre middagsbjudningar. En trappa upp finns möjligheter till öppna mingelytor i vårt galleri. Här hittar ni även vår populära och spektakulära lokal Polhemssalen som har ett genomgående tema av rymden.

30-200 personer Öppet till 03:00

Citykonferensen är ett av Stockholms mest centrala konferenscenters för event, möten och konferens. Våra lokaler kännetecknas av ljus, rymd och modern teknik. Oavsett om du vill arrangera en konstutställning, bjuda till bankett, anordna en stor företagsmiddag eller planerar en privat fest har vi lokalen och möjligheterna för dig. Rådgör gärna med vår kunniga personal om vad som behövs i form av yta, planering, mat och dryck för just ditt evenemang.

I köket har vi vår köksmästare Göran Svensson som kommer från västkusten och är skolad i Göteborg. Där har han tjänstgjort på flera av stadens välkända fiskrestauranger. Görans specialitet är följaktligen fisk men även att i stort förvalta alla svenska traditioner i köket. I Stockholm har Göran bland annat hållit i köket på Rosenbad under 6 år. Där komponerade Göran måltider för ambassadörer och Svea Rikes internationella representationsmiddagar. Med den bakgrunden kan vi inte vara annat än stolta över vår kökschef.

Kapacitet

Festvåning Polhemssalen:
Polhemssalen har ett spännande tema och en ny inredning; En resa i rymden! Med gnistrande stjärnhimmel i taket, månlandskap och månlandningen 1969 på väggarna och en fullt utrustad astronaut på rymdpromenad som svävar i taket ovanför gästerna, har ni den perfekta lokalen för festen med tema rymden, galaxen eller varför inte sikta mot stjärnorna? Det är bara er fantasi som sätter stopp.

Polhemssalen rymmer upp till 200 gäster för större sammankomster, föreläsningar, stämmor, events och middagar. Den är utrustad med ändamålsenlig teknisk utrustning som vår personal mer än gärna hjälper er att komma igång med. Detta kombinerat med god akustik, rymd och ljus gör Polhemssalen till ett fulländat auditorium.

I priset ingår projektor och bildduk, PC, övrig AV-teknik, mikrofon eller mygga, scen på ca 18 kvadratmeter samt internetuppkoppling.

Restaurang Oxen:
Restaurang Oxen är en intim och ombonad lokal med kristallkronor, mahognypanel och dansvänligt italienskt marmorgolv. Det finns en lång bardisk och extra ståbord för mingel efter middagen och möjlighet till en mindre scen för uppträdande och tal.

I priset för lokalen ingår även ljudsystem för tal och bakgrundsmusik samt mikrofon eller mygga. Podie/scen på 4 kvadratmeter, projektor och bildduk samt Wi-fi och fast internetuppkoppling.

Öppettider

18:00-03:00.
Efter kl. 24:00 debiterar vi 2000 kr/timme fram till 03:00.

Mat

Vårt kök är nytänkande och månar om lokala och ekologiskt odlade råvaror. Vi satsar på modern mat med svenska och internationella smaker i hälsosam anda. Med erfaren och kunnig personal erbjuder vi dig spännande smakupplevelser och service med hög klass. Kombinera din egen meny utifrån våra menyförslag eller ta hjälp av vårt kunniga kök för att komponera din alldeles egna meny av förrätt, varmrätt och dessert.

Dryck

Hos oss på Citykonferensen hittar ni en väl utvald vinlista som ni kan komponera ihop med er festmeny. Vår restaurangpersonal är mycket flexibla och tillmötesgående om ni har önskemål om speciell dryck till ert evenemang.

Utrustning

Polhemssalen har ett Upphöjt scenpodium på ca 18 kvm. I priset för lokalen ingår projektor, PC, ljudanläggning, övrig AV-teknik, mikrofon eller mygga, samt internetuppkoppling. Vi möblerar lokalen utefter ert önskemål. Det finns möjlighet till bland annat långbord- och runda bordssittning.
I restaurang Oxen finns möjlighet till en mindre scen för uppträdande och tal. I priset för lokalen ingår även ljudsystem för tal och bakgrundsmusik samt mikrofon eller mygga. Podie/scen på 4 kvadratmeter, projektor och bildduk samt Wi-fi och fast internetuppkoppling.

Adress

Box 1419
111 84  STOCKHOLM

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Vad ingår?
Pris för festpaket

från 785 kr

Priset gäller per person och inkluderar moms
  • Välkomstdrink
  • 3-rättersmiddag
  • 2 glas med ombjud
  • Kaffe/te
  • Lokal

Antal personer 30 - 200

Stänger kl 03:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta