Chalmers Conference Centre – Restaurang Hyllan - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Chalmers Conference Centre – Restaurang Hyllan

Chalmers Conference Centre – den kompletta anläggningen för möten, middagar, arrangemang och events i Centrala Göteborg!

25-100 personer

Restaurang Hyllan är vår restaurant en trappa upp i kårhuset som kan nyttjas som festvåning. Restaurangen är perfekt för slutna middagssällskap från 25 upp till 100 personer, som vill ha en lugn och stämningsfull sittning.

Kapacitet

Restaurang Hyllan är dagtid en affärslunchrestaurang som kvällstid kan nyttjas som festvåning för slutna sällskap som önskar avnjuta en lugn och stämningsfull middag, med utsikt över takåsarna på Chalmers Kårhus.

Öppettider

Vardagar har man tidigast tillgång till festvåningen efter ordinarie lunchservering avslutats. Serveringstillstånd till 01:00, ev. förlängning kan diskuteras vid behov.

Mat

Vi erbjuder ett brett utbud av 3-rätters middagar, bufféer samt canapéer. Vi arbetar ofta med säsongens råvaror.

Dryck

Vi rekommenderar gärna ett lämplig dryckespaket i samband med ert arrangemang hos oss – vi har gedigen kunskap och en bredd på vår vinlista från världens alla hörn!

Underhållning

På Restaurang Hyllan spelar vi gärna stämningsfull bakgrundsmusik för er, alternativt finns möjlighet att hyra in en trubadur eller liknande. Lokalen är ej lämplig för större eller mer omfattande underhållning.

Utrustning

Lokalen är komplett utrustad med restaurang-möblering och givetvis ingår en elegant uppdukning för er när ni bokar Hyllan. Det finns möjlighet att spela bakgrundsmusik i restaurangen.

Adress

Sven Hultins gata 4
412 58  GÖTEBORG

Passar för

Företagsarrangemang, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Antal personer 25 - 100

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta