Chalmers Conference Centre - Kårrestaurangen - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Chalmers Conference Centre - Kårrestaurangen

Chalmers Conference Centre – den kompletta anläggningen för möten, middagar, arrangemang och events i Centrala Göteborg!

100-700 personer

Kårrestaurangen vid Chalmers Conference Centre erbjuder middagssittningar för upp till 700 gäster, i en unik miljö med akademin och forskningen runt hörnet. Här firar man ståtligt sitt jubileum eller bjuder in till olika typer av arrangemang. I lokalen finns möjlighet at bygga en större scen och givetvis serverar vi en bredd av mat, med fokus på råvaran och servicen.

Kapacitet

I kårrestaurangen har vi möjlighet att bygga upp en scen i kortsidan av festlokalen och givetvis kan vi boka ljud och ljus via oss för eventuella scenframträdande. Vi rekommenderar även att man bokar extra interiörbelysning för att få en snygg inramning vid ditt företagsevent eller arrangemang. Vid arrangemang i Kårrestaurangen kan med fördel starta med välkomstdrinken i vår pampiga Volvofoajé, för vidare middag i Kårrestaurangen.

Öppettider

Vardagar har man tidigast tillgång till festvåningen efter ordinarie lunchservering avslutats. Serveringstillstånd till 01:00, ev. förlängning kan diskuteras vid behov.

Mat

Vi erbjuder ett brett utbud av 3-rätters middagar, bufféer samt canapéer. Vi arbetar ofta med säsongens råvaror.

Dryck

Vi rekommenderar gärna ett lämplig dryckespaket i samband med ert arrangemang hos oss – vi har gedigen kunskap och en bredd på vår vinlista från världens alla hörn!

Underhållning

I Kårrestaurangen finns stora möjligheter att bygga upp scen för uppträdande/DJ eller liknande. Har ni behov av hjälp med bokning av underhållning, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi gärna till med förslag och kontakter.

Utrustning

Lokalen är komplett utrustad med restaurang-möblering och givetvis ingår en elegant uppdukning för er när ni bokar kårrestaurangen. Det finns ingen utrustning för ljud, ljus eller scen vilket medför att du kan skräddarsy helt efter eget behov!

Adress

Chalmersplatsen 1
412 58  GÖTEBORG

Passar för

Mingel, Företagsarrangemang, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Antal personer 100 - 700

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta