Brygghuset - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Brygghuset

Med ett centralt läge, fantastiska K-märkta lokaler och god mat ser vi till att ert arrangemang blir lyckat.

80-360 personer

Bryggarsalen har generös takhöjd, svängda marmortrappor, stora vackra fönster med ljus, rymd och atmosfär. De hundraåriga lokalerna är nyligen renoverade och med konservators varsamma hand i kombination med nutida teknik- och bekvämlighetsbehov har detta gamla pilsnerbryggeri anpassats till vår nutid. Bryggarsalen är utrustad med en professionell ljud- & ljusrigg och kan med sitt tillhörande entresolplan ta emot ca 220 gäster för en middagsbjudning och max 360 personer vid mingelfest. Lokalerna har 2 bardiskar för effektiv servering och efter middagen dukar vi snabbt om till dans nere i Bryggarsalen med närhet till både scen och bar.

Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden på fräscha råvaror i säsong och välmående djur. Kökschef Martin Orchidéen med team har tagit fram menyer som passar olika tillfällen och lyssnar gärna om du har specifika önskemål. På dryckeslistan har våra sommelierer låtit öl från svenska mikrobryggerier samsas med handplockade viner. Vill man dricka alkoholfritt finns såklart alternativ av motsvarande kvalitet.


Öppettider

Enligt överenskommelse.

Underhållning

Vi har de tekniska förutsättningarna för lyckade framföranden som går fram till publiken, från den enskilda föreläsaren till musikunderhållning och konsert. Vi har teknikleverantörer som kan ordna med DJ och utrustning för detta.

Utrustning

Bryggarsalen är flexibel och går att möblera efter önskemål. I Bryggarsalen ingår projektor, wifi, hörslinga och scen (max 6x4 meter). Tekniker och mikrofoner bokas via oss.

Adress

Norrtullsgatan 12N
113 27  STOCKHOLM

Passar för

Födelsedagsmiddag, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Antal personer 80 - 360

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta