Bruksvillan i Östanå - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Bruksvillan i Östanå

Bruksvillan i Östanå – vacker disponentvilla vid Helge å för fest, dop, bröllop och konferens i mindre skala. Uthyres för sällskap upp till 25 personer.

4-25 personer

Bruksvillan i Östanå – event och konferens i mindre skala

Bruksvillan erbjuder en fantastisk miljö för den mindre konferensen. Villan som har en totalyta på drygt 500 kvm har under lång tid fungerat som mötesplats för evenemang av skilda slag som bröllop, dop och middagar. Den har även ofta hyst in konferenssällskap på upp till 25 deltagare. Läget är lugnt och avskilt men ändå nära – 8 km till Osby där det finns järnväg och busstation med direktkontakt till större delen av södra Sverige.

Läget invid Helge å ger en vacker inramning med ek, bok, rosor och tuja samt egen badbrygga i ån. Bruksvillan har en stor inhägnad tomt med flera uteplatser. Gott om parkeringsplatser och en rymlig entré för gäster att hänga kläder i. Wifi i hela huset.

Köket är fullt utrustat med två ugnar, spis, kyl och frys samt restaurangdiskmaskin. Serveringsutrustning för uppemot 40 personer. Man kan sköta hushållet och städningen själv för lägre pris eller anlita oss. Möjlighet till övernattning för 14 personer, eventuellt fler, i dubbel- och flerbäddsrum. Två rymliga duschrum med två duschar och wc vardera samt bastu.

Kapacitet

Köks- och serveringsutrustning finns för uppemot 40 gäster, men vi rekommenderar max 25. Matsalen/vardagsrummet med utsikt över Helge å har 30 bordsplatser. Köket är fullt utrustat och har restaurangdiskmaskin.

Öppettider

Enligt önskemål.

Underhållning

Gillestugan är lämplig för föredrag, seminarier, musikevenemang m m.

Utrustning

I gillestugan som är ca 60 kvm finns öppen spis, sittmöbler, TV, kylskåp, kaffebryggare. PA-anläggning kan erbjudas. Vid konferens ställer vi in konferensbord.

Adress

Östanå Skogsväg 3
289 92  Broby

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Studentfest, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Hembygdsgård

Antal personer 4 - 25

Du kan ta med egen mat.

Du kan ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta