Bommersvik - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Bommersvik

En Sörmländsk oas med magisk panoramautsikt över sjön Yngerns stilla vatten, bara 40 minuter söder om Stockholm. Dans på logen och grillbuffé, skaldjursskiva eller brakmiddag i restaurangen. Möjligheterna finns här. Välkommen!

2-150 personer

Omgivet av skogar, åkrar och en av de renaste sjöarna i Sverige ligger Bommersvik, i vackra Sörmland. Naturen är slående och en perfekt inramning av din fest. Både Logen och restaurangen har plats för upp till 150 gäster och här finns boende för alla. Verandan med utsikt över sjön är perfekt för en drink innan middagen.

Kapacitet

Restaurang för 150 gäster med panoramafönster mot sjön och plats för scen. Veranda i anslutning till restaurangen. Rustik loge med bar, plats för dans och middag för upp till 150 gäster. En loge med oändliga möjligheter.

Öppettider

Enligt överenskommelse.

Mat

I Logen dukar vi upp en härlig buffé - skaldjur, grillat eller med sommarens smaker. I restaurangen väljer du mellan serverad trerätters middag eller någon av de fantastiska bufféerna vi erbjuder. Vi har ett nära samarbete med Sörmlands gårdar och handlar grönsaker, kött och mejeriprodukter så mycket vi kan från lokala ekologiska producenter. Att allt lagas från grunden hos oss är en självklarhet.

Dryck

Av vår sommelier noga utvalda drycker som passar tillfälle, mat och säsong.

Underhållning

Med flexibilitet ordnar vi de bästa förutsättningarna med scen, teknik och musik. Vi har även stora ytor utomhus där bara fantasin sätter gränser för möjligheterna.

Utrustning

Projektor och duk finns på plats. Musikanläggning, ljus och scen finns att hyra. Logen är inte isolerad och passar därför som festlokal under sommartid.

Adress

Bommersvik
153 95  JÄRNA

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning

Vad ingår?
Festpaket
Välkomstdrink
3-rättersmiddag
2 glas vin
Kaffe/te
Frånpris: 900 kr per person inkl moms. Bokningsavgift för lokal tillkommer, från 3750 kr inkl moms.

Antal personer 2 - 150

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta