Bjertorp Slott - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Bjertorp Slott

Välkommen till Varaslättens pärla!

10-650 personer

Bjertorp Slott har varit en betydelsefull plats för möten och fester sedan 1914, och det är förmodligen därför dem lyckas så bra idag. Det är när den anrika miljön på slottet sammanflätas med era drömmar och deras syn på en riktigt bra sammankomst som nya berättelser skapas. En tillställning på Bjertorp Slott har stor potential att bli den bästa du någonsin upplevt.

Bjertorp slott har äran att förverkliga många drömmar, låt en utav dem vara din.

Ett slott berättar generöst sin historia. På Bjertorp Slott blir du en del av den så snart du kommer dit. Historien om just Bjertorp slott börjar ungefär 100 år innan ditt besök.

Kapacitet

På Bjertorp slott finns det flera passande salonger för din fest. Allt från 10 till 120 sittande gäster på slottet - oförglömlig atmosfär utlovas i var och en! En given plats för alla tillställningar på Bjertorp slott är slottsparken. Löften vid den rosprydda fontänen eller grillfest med musikunderhållning i grönskan - valen är många och tillsammans skapar ni en upplevelse som blir unik. Den magiska slottsparken utgör fyra natursköna hektar som är perfekt för sena sommarkvällar, kubbspel i gräset, en drink på terrassen eller brudvals med tomtebloss under den stjärnklara himmeln.

Du har även möjlighet att hyra hela slottet exklusivt, bjud in nära och kära till en magisk slottsweekend och fira i dagarna tre.

120 sittande gäster för middag i samma lokal. Fler än så? De hyr in tält för upp till 650 personer och ställer i slottsparken.

Öppettider

Öppet året runt.

Mat

Med en White Guide-klassad restaurang erbjuds smakrika matupplevelser med många råvaror från trakten. Passionen för mat speglar intresset för dryck som handplockas efter säsongens meny. Tillsammans skräddarsyr ni en lösning som passar ert tillfälle att fira!

Dryck

Med ett brett utbud av drycker och en sommelier som plockar fram passande drycker till er meny, är det upplagt för succé!

Underhållning

Musik kan vara festens höjdpunkt. Vilken låt ska spelas under er första dans som nygifta, vem är trubadur på grillfesten och vilket liveband ska spela ända in på småtimmarna. Bjertorp slott har många års erfarenhet och med det många rekommendationer att bidra med. Här finns plats för musik, föredrag, uppträdanden och andra aktiviteter.

Utrustning

De olika middagslokalerna har olika utrustning och möblering. Mycket är flexibelt och anpassningsbart!

Adress

535 91  KVÄNUM

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Herrgård / Slott, Festvåning, Restaurang

Antal personer 10 - 650

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta